Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Büntetés ez miatt?!?

Büntetés ez miatt?!?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Járt e valaki így közületek?

Valamelyik nap felszáltam a villamosra Damjanich utcával szemben hogy haza jussak mire sikerült a sofőrnek jegyet adnia addig kb elhaladtuk a másik 2 megallot is.

Leülni is alig tudtam mivel majdnem hátra estem. Mivel a jegyet érvényesíteni kellett volna amit nem tudtam‼️(első alkalommal utaztam villamossal) leulok és fél perce rá jött 2 ellenőr és megbüntettek 11000ft-al...

Az ellenőr állítása szerint azonnal érvényesíteni kellett volna a jegyet mikor oda adtak meg ott a megállónál és nem akarta elnézni nekem.. Elkérték az adataim és a jegyem is elvették majd athuztak hogy nem érvényes... 😓😓Nem engedték hogy érvényesítsem. Nagyon nem érzem igazságosnak és szerintem ez nem helyes!

Mit lehet tenni?😓

2021. febr. 15. 23:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy büszke, én is mindig bliccelek, és nem vagyok rá büszke.

Ha csak 50 forintot spórolok vele, már akkor is szabálytalanul utazok. Ha metrózok, akkor is mindig szakaszjegyet veszek, függetlenül a megállók számától. Lehet kleptomániás vagyok, nem tudom.

2021. febr. 16. 19:34
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak izgalmat lelek benne. Tudjátok milyen izgalmas átszállójeggyel buszra szállni, miközben reménykedsz, hogy ne kérje a vezető a másik felét? Próbáljátok ki.
2021. febr. 16. 19:36
 13/14 anonim ***** válasza:

#12:

Ha te szereted állandóan összetojva érezni magad a feszkótól, hogy mikor kapnak el, akkor csak hajrá, szíved joga. Mi nem próbáljuk ki.

2021. febr. 17. 13:12
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
#8: Gondolom Szeged, ott lehet jegyet venni a villamosvezetőnél, és ott van Damjanich utca megálló, és ott 11000 forint a pótdíj.
2021. febr. 17. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!