Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi a véleményetek azokról,...

Mi a véleményetek azokról, akik elsőajtós BKV buszra felszállva színjátékot kezdenek játszani, hogy nem találják a bérletüket, vagy nem jó a jegykezelő, vagy nem tudják beledugni a jegyet?

Figyelt kérdés
Érdekes, nekem már a megállóban kezemben van a bérletem, ha agglomerációba megyek, és jegy kell, azt is mindig be tudom dugni. A jegykezelők is működtek mindig.
2021. jan. 9. 10:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is mindig úgy vagyok, ahogy te. De a múltkor a buszra felszállás vettem észre, hogy a férjem használta a hátizsákom és nem tette vissza a bérletemet. Egy db 5000es volt nálam, vennem kellett 6 buszjegyet, mert nem tudott visszaadni a sofőr, amikor meg átszálltam villamosra, nem működött a hülye jegykezelő elől és át kellett vergődnöm a tömegen egy másikig. Jó szar napom volt. Ezek után megértőbb lettem az ilyesmivel szemben.

Bár van egy srác, aki minden reggel a buszon vesz jegyet és nem hoz aprót. Őt gyűlölöm :D

2021. jan. 9. 10:58
 2/10 anonim válasza:
2%
Hogy eleve ostoba, aki Budapest közigazgatási területére beteszi a lábát, és ez már annyira irreleváns apró részlet.
2021. jan. 9. 11:07
 3/10 A kérdező kommentje:

1, 10:43, nem ügyes vagyok, hanem nem vagyok egy ingyenélő, tolvaj, lúzer, akinek nincs havonta 9500 forintja bérletre.

2, 10:58, Azért az otthon felejtett bérlet nem ugyanaz, mint amikor valaki tolvaj, ingyenélő.

2021. jan. 9. 11:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor új volt az elsőajtózás Budapesten és valaki eljátszotta ezt , én kivettem a kezéből a jegyet "Segíthetek?!" felszólítàssal és kilyukasztottam. Szerintem ez jól mutatja, mit gondolok erről
2021. jan. 9. 16:36
 5/10 anonim ***** válasza:
44%
Aki gyakran lyukaszt jegyet, az tudja, hogy az új sárga gépek, kb használhatatlanok. Nem szállok fel gyakran elsőajtóson, de még így is kb. kéthavonta mondja a buszvezető, hogy neki adjam, mert a gép rossz.
2021. jan. 9. 18:18
 6/10 A kérdező kommentje:
Ötös, felszállt ma két tolvaj a buszra. Kezdődött a színjáték, nem tudja bedugni egyikbe sem, az egyébként nyomott, gyűrött jegyet, amin látszott, hogy hónapok óta hordja a zsebében, és nem először használta színházi kelléknek. Három-négy perc előadás után sofőr megunta, elvette tőlük, és tíz (!) másodperc alatt kezelte a két jegyet. Hoppá!
2021. jan. 9. 19:13
 7/10 anonim ***** válasza:
41%

Oké, szóval láttál két embert, majd szaladtál a GYK-ra, hogy rákérdezzél mit gondolunk az ilyen emberekről. Hát tessék:

Semmit nem gondolok róluk, ugyanis naponta 4 busszal utazok, de még sose voltam ilyennek szemtanúja.

2021. jan. 9. 22:46
 8/10 anonim válasza:
75%
Hát, hetedik, pedig ez mindennapos jelenség az elsőajtós buszokon, ahogy kérdező is írja. Ha te sosem vettél észre ilyet, akkor vagy csökkentlátó vagy, vagy pedig a szellemi képességeiddel van probléma...
2021. jan. 9. 22:55
 9/10 anonim ***** válasza:
63%
Vagy nem mások dolgát figyelem egész nap, mint egy befásult nyugdíjas.
2021. jan. 9. 22:57
 10/10 anonim válasza:
79%
Ehhez nem kell állandóan mások dolgát figyelni, csupán megfelelő kognitív képességekre van szükség, hogy fel tudd fogni a körülötted zajló történéseket. De én megértem, hogy nem mindenki van ezen a szinten észbéli adottságait tekintve.
2021. jan. 9. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!