Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Székesfehérvári helyi autóbusz...

Székesfehérvári helyi autóbuszokon lehet venni jegyet a sofőrnél?

Figyelt kérdés
2021. jan. 3. 17:59
 1/8 anonim válasza:
81%
Múlt hónap végén voltam és akkor lehetet. Viszont készülj arra, hogy nem akar jegyet adni, hanem olcsóbban utazhatsz helyett.(Zsebbe dolgoznak nagyon sokan) Erélyesen szólni kell nekik, hogy nem mindenki akar 8 ezer forintos büntetést vagy jelzed neki, hogy jelented Őt és egyből add. (Pont az nap kérte az ellenőr a jegyeket mindenkitől, amikor nem akart nekem adni jegyet. Így célszerű nem spórolni azon a 310forinton.)
2021. jan. 3. 18:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de minden szempontból jobb elővételben vagy mobiljegyként megvenni.
2021. jan. 3. 18:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Elővételes jegy nem minden szempontból jó! Tekintve, hogy lekésheted, vagy kimaradhat a járat és a jegyet ilyenkor extra nyűg, vagy egyáltalán nem lehet visszaváltani
2021. jan. 3. 18:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
3as vagyok. Félre olvastam helyközit olvastam, nem helyit
2021. jan. 3. 18:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Mobiljegyként hogy lehet venni?
2021. jan. 3. 19:28
 6/8 eddiboy ***** válasza:
100%
#3: Helyközi jegy is felhasználható később. Amíg nem csippantod le a kódot felszálláskor, addig érvényes marad.
2021. jan. 4. 16:23
 7/8 A kérdező kommentje:

Közben a sofőrnél vettem végül.

#1-es: Engem is megtaláltak a korrupt sofőrök. 200at akart zsebbe :D

2021. jan. 4. 20:13
 8/8 anonim válasza:

Hát ez ilyen, de vigyázz velük mindig. Vannak olyan sofőrök, akik nem minden alkalommal játszák el, de ha megpróbálja nem szabad hagyni magad.:)

2021. jan. 4. 20:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!