Normális ha egymaga megy fel az ember ilyen messzire?
Figyelt kérdés
Holnap szeretnek elmenni vasarolni a lakhelyemtol kb 100 kilometerre levo megyeszekhelyu varosba egyedul,es kisse felek nehogy eltevedjek ott vagy nagon keson erek haza.Ti szoktatok ilyet csinálni és ha igen akkor nem féltek valamitől a buszozas soran?2020. dec. 28. 14:42
1/12 anonim válasza:
Ha a gyékára fel tudtál szédülni akkor a google mapsot meg a menetrendet is meg fogod találni.
2/12 anonim válasza:
Nem. Ha van okostelefonod és tudod használni is akkor pláne nincs félnivalód.
3/12 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Van valami pszichés problémád, betegséged?
4/12 anonim válasza:
Nem szoktam félni, de nem is kellett soha ilyen messzire utaznom vásárolni. Mióta meg vannak webáruházak, szinte mindent rendelek.
6/12 anonim válasza:
ezt csak beképzeled magadnak, hogy eltévedsz. Felülsz a buszra, (maszkot mindenképp vigyél)bevásárolsz, és meglátod nem kell senkit megkérdezned, merre van az előre. Nem kell se térkép, se gps, se semmi, pénzt vigyél, oszt jónapot.
Járj szerencsével.
Talán annyit, hogy a térképre menj fel, ott írd be a megyeszékhely(szerű) település buszpályaudvarát, kattints a gyalogosra, vagy buszra, és mindent tudni fogsz.
Csak semmi majré.
7/12 anonim válasza:
Na nee. Ez valami kihívás, vagy fogadás? Ilyen extrém kalandot nem vállalnék be azért.
8/12 anonim válasza:
Amúgy képzeld el a mobilinternet ekkora elterjedése előtt az emberek papír alapú térképeket, jegyzeteket és a memóriájukat használták ilyesfajta kalandokra, ráadásul olyan különleges képességgel is rendelkeztek, hogy számolták a megállókat, illetve szükség esetén célzott kérdéseket tettek fel útitársaknak/járókelőknek.
9/12 anonim válasza:
Attól függ, hány éves vagy. Kb 14 éves korig nem normális, 14-16 között már nem olyan durva, 16 felett normális.
10/12 anonim válasza:
Hoho, én 6 éves koromban egyedül gyalog jártam be New Yorkot két játékbolt rablóval a nyakamban, csak egy letiltott hitelkártya volt nálam, amivel a Plaza hotelben fizettem a személyzetet kikészítve, végül a Central Parkban éjszakáztam 🤣 Ez nem egy 100 kilométeres túra volt, hanem Chicago - New York repülő út 😊 Neked könnyű lesz, mivel ha feltételezzük hogy betartod a GDPR-t, akkor 16 év felett lehetsz és kezedbe lesz a telefonod internettel és GPS-el 😊 Hozzáteszem könnyítésként nem 20 milliós városba hanem 20 ezres lakosságú városba mész 🤣 Ha Harlembe készülsz egyedül menni, arról tegyél fel kérdést 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!