Szerintetek az normális, hogy az ember kér egy olajcserét, és elkérnek érte 40 ezret? :D
Olajcserére jelentkeztem be. 4,5 liter, 5w30-as olaj, és nyilván a szűrő. Magam szoktam csinálni, de most így alakult. Erre kicserélték még a pollen, és a levegő szűrőt, még a fagyállót is. Olajleeresztő csavart, hogy azt minek, az rejtély. Elnyalták, és nekem számolják fel? Nem tudom, nem kérdeztem, ahhoz túlságos nagy sokkot kaptam. :D
Az olaj, ha én külön vettem volna kb a feléből kijött volna, a munkabér meg 14 ropi. Kicsit ledöbbentem. Azt hiszem továbbra is inkább magamnak fogom megcsinálni. Bakker! Áúcs!
Járj busszal, ha ennyire xarrágó vagy! Sajnálod a gyerekemtől az ételt?
Egy autószerelő.
3-as Fuh, bameg. :D
Nem vagyok autószerelő, nyugi, ha baj van viszem én, csak nem mindegy hova. Ezt ahol most voltam, és az ilyen hozzáállású egyéneket, mint te, viszont próbálom elkerülni. Bár, személyedben, inkább egy troll-ra tippelnék, mint autószerelőre. ;-)
3. vagyok.
- olaj
- olajcsere
- leeresztő csavar
- pollen és levegőszűrű
- pollen és levegőszűrű cseréje
- fagyálló
+ garancia.
Mennyiért csináljam? 2000 + 1 doboz Borsodi bivaly?
Ennek a kérdésnek így semmi értelme...
Milyen autóról beszélünk egyáltalán?
Ha egy Swiftről, azért sok a 40, kb. a fele a reális szerelőnél, de az is felső hangon.
De az én autómon pl. durván 60 az éves olajcsere, ebből úgy 45 az olaj (Castrol Edge II). Az hogy normális-e hogy kicserélték a levegő és pollenszűrőket, az függ azok állapotától, de azért illik megkérdezni róla az embert, mielőtt megcsinálják. Velem ilyen nem történt még, hogy olyat is megcsinálnak, amit nem kértem.
Gyors kérdés!
Orvoshoz mész, mert van valami bajod a beleiddel. Megműtenek. Majd közli a doki, hogy a műtét sikerült, de azzal a rákos csomóval még baj lesz, amit ott közben véletlenül felfedeztünk a veséjén. Mi most nem vettük ki, mert nem kérte meg nem volt megbeszélve.
Ehhez mit szólnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!