Nyugati pu működik? Vagy csak Zuglóig jönnek a vonatok és onnan gyalog vagy busszal kell jönni a nyugatiig?
Figyelt kérdés
2020. dec. 27. 22:06
3/11 anonim válasza:
Működik, csak a csarnok van lezárva, így kicsit többet kellhet sétálni a körútig.
4/11 A kérdező kommentje:
kösz. De jegypénztár nyitva van?
2020. dec. 28. 04:07
5/11 anonim válasza:
Működik, jegypénztárak is vannak, de jobban jársz az automatákkal és az online vásárlással, hiszen olcsóbbak az így váltott jegyek.
6/11 anonim válasza:
Működik, de nem minden vonat megy el odáig. Tájékozódj a MÁV oldalán, hogy a tiéddel mi a helyzet!
(Amúgy ha van jegypénztár, akkor csak ott szabad jegyet venni, mert az automatákkal és az online felületekkel egyaránt előfordul, hogy elveszik a pénzedet, de nem adnak jegyet.)
7/11 anonim válasza:
Hatos, ezt a baromságot ne terjeszd inkább. Kártyás fizetésnél az esetek marginális részében történik ilyen hiba, azt meg igazán le lehet meccselni a bankkal és a szolgáltatóval.
8/11 anonim válasza:
6-os: Hát nem tudom, én 20 kézen nem tudnám megszámolni, hányszor vettem jegyet online vagy automatánál és mindig megkaptam a jegyet minden gond nélkül. Lehet mondani, hogy szerencsés voltam, de ha közel 100 vásárlásból egy sem lett sikertelen, akkor mégsem olyan gyakori ez.
9/11 A kérdező kommentje:
7#. Vajon mi az a marginális? A Margit hídhoz lenne köze?
Mert az első covid hullámnál a Margit szigetet lezárták. Vajon a zárást, kell vonatkoztatnunk a jegyautomatákhoz?
2020. dec. 28. 17:18
10/11 anonim válasza:
Marginális = valaminek a szélén lévő; nem középponti; mellékes
De hogy ebből honnan a francból jött neked a Margit-híd meg a Margit sziget...no comment. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!