Minek számít 28-a? Munkaszüneti nap, tanítás nélküli munkanap...?
Sziasztok!
Szeretnék hétfőn utazni, átszállással fogok menni, mert nagyon messze van az a település, ahova megyek... (így itthonról megyek egy városba, és ott szállok át...)
És most a mi kis városunkban megvariálták a közlekedést, lett egy kis buszpályaudvar szerűség, ezért leszedték a menetrendek.hu oldalról, (mert azt is frissíteni kéne... Csak nem képesek megcsinálni, már pár hete így van... ) és így csak a táblán tudtam megnézni, hogy milyen buszok mennek, ott meg csak jelekkel vannak jelölve. És hétfő, azaz 28-a, milyen napnak számít buszoknál? Munkaszüneti nap, vagy tanítás nélküli munkanap, vagy egyéb?
És lenne még egy másik kérdésem is, 29-e. De gondolom ugyanaz, mint hétfő...
Sürgős lenne, mert egyeztetnem kéne az átszállással... Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
Mondtam, hogy már megkaptam a megfelelő választ, megtaláltam azt a buszt, amivel menni fogok. Nem tudom hogy mit nem lehet ezen érteni?
"de hogy egy település központi helyközi megállója ne legyen benne, olyanra még nem nagyon volt példa."
Nem kell hülyének nézni, köszönöm. Nem tudom, miért vagytok ilyen értetlenek? A helyen, ahol élek, építettek egy nagy buszmegállót, és mostmár onnan indul MINDEN busz. Eddig NEM ÍGY VOLT. Hanem 2-3 másik helyről indultak, messze egymástól. Ezáltal megváltoztak gondolom a megállók is, vagy fogalmam sincs. És azóta, mióta azt a nagy buszmegállót használjuk, azóta nincs fent. Ezért gondoltam, hogy leszedték, hogy ne vezesse félre az embereket, mert az egyik esetben kb. 1 km-el odább indulna a busz. Na igen, de már 2 hete szerkesztés alatt áll, és még mindig semmi. És ha beírom a településem nevét és a kívánt úticélt, akkor azt írja ki, hogy a kívánt útvonal nem létezik... És távolsági, vagy ahogy mások hívják, helyközi járatról van szó. Ezen mit nem lehet érteni? Nem vagyok írástudatlan, hogy be tudjam leírni a település nevét helyesen. Megnéztem, próbáltam rákeresni, de semmit nem találtam róla. De mivel ki vannak rakva ott a táblák, a menetrendekkel, ezért meg tudtam nézni, csak néhány jelzéses gondolkodtam el, hogy most mi melyik lehet, meg mikor járhat... És csupán ezért raktam fel ezt a kérdést, hogy véletlenül se olyan buszt nézzek, ami nem fog jönni.
Na de, megkaptam a választ, találtam megfelelő jelzésű buszt (tanszünetben munkanapokon jár) és azzal fogok utazni a holnapi nap. És ehhez nem kellett semmilyen személyes adat.
Úgyhogy kérlek szépen titeket, hogy fejezzétek be, nem kell hülyének nézni, mert nem vagyok az, képzeljétek, tudok írni és olvasni is, és még a böngészéshez is értek! Nem kell erősködni, hogy csakazértis fennt van, mert nincs. Fogadd el, hogy nem lehet mindig igazad, tudom nehéz. De ha nem teszel így, akkor csak felesleges vitát kezdeményezel, ami senkinek sem jó.
Ismétlem, megkaptam a megfelelő választ, meg van oldva a problémám. Nem kérek több kommentet. Ha ez nem jön össze akkor törlésre kerül az egész, hogy véletlenül se piszkálja meg a bunkó emberek fantáziáját, akiknek csak és kizárólag az emberek idegesítése, piszkálása a célja.
“ Ha ez nem jön össze akkor törlésre kerül az egész,”
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Mint a kismalac a viccben:
“Kuss, én így szállok le a bicikliről!” 🤣🤣🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!