Egy 2,5 hónapos francia bulldog kutyust kellene buszon vinnem. Kell jegyet venni neki? Még szájkosarat nem lehet rá kapni,meg alig van még foga.
2008. dec. 1. 10:00
1/8 anonim válasza:
Jegyet kell venni neki az tuti!
De ha szerencséd van akkor a szájkosárért nem pampog a buszsofőr mert elvileg az is kötelező de ha szépen megbeszéled vele hogy még foga sincs és nagyon szépen megkérded biztos felenged:)
2008. dec. 1. 10:14
2/8 anonim válasza:
én azért mint utas igényelném a szájkosarat a kutyán, a jegyet nem :D de www.bkv.hu
2008. dec. 1. 11:27
3/8 anonim válasza:
Szia!
Jegy os kell és szájkosár is!
Sajnos ezt kötelező betartatniuk, még ha kölyök kutyáról van is szó, mert Ők a felelősek ha valami baj történik.
Lehet kapni textil szájkosarat 0-ás méretben is, de szerintem a pofija miatt legalább 1-es méret kell neki.
Nem kerül sokba kb. 500 forint, szóval jobb ha veszel egyet, nehogy kellemetlen meglepetés érjen.
2008. dec. 1. 12:24
4/8 anonim válasza:
lehet vinni,elvileg kell neki jegy,buszsofőr függő(nálunk volán van),de ugyis a kezedbe lesz,mert még nincsenek meg az oltásai,lehet,h még jegy sem kell!
2008. dec. 1. 15:12
5/8 anonim válasza:
A szájkosarat nem szokták kérni, ilyen kiskutyánál. Nekünk volt hogy jegyet se kellett neki venni. Menj fel az öldeben a kutyával,kérj magadnak jegyet és ártatlan pofival kérdezd meg a kutyusnak kell-e. Volán járaton a max kutyajegy-ár 300Ft körül van, ha kell sem halsz bele.
2008. dec. 1. 16:17
6/8 anonim válasza:
Én azt olvastam buszokon, hogy ölben, (kézipoggyászként) szállított kutyáért nem kell fizetni, és a nagyobb kutyákért is minimális pénzt kérnek.
A szájkosárról annyit, h buszon utazó kutyán én még soha nem láttam...
Szóval sztem nyugodtan viheted a "vérebet", csak vigyázz ne csináljon sehova :)
2008. dec. 3. 17:55
7/8 anonim válasza:
Mint volt buszsofőr,igen lehet szájkosárral,és van külön kutyajegy:)
2008. dec. 5. 12:12
8/8 anonim válasza:
Ha csak a buszon akarod ide-oda vinni, akkor nem kell, ha utazni is szeretnél vele a kutyával együtt, akkor már kelleni fog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!