A buszok miért mindig 20 centire állnak meg egymástól a stop táblánál?
Figyelt kérdés
Annyir bír engem idegesíteni, megnézném mi lenne ha az előtte lévő tolatni kezdene. Tök m1 hogy BKV vagy més busz.2020. dec. 11. 08:30
11/18 anonim válasza:
Mert a sofőröknek így tartja kedvük és nem ártanak vele senkinek. Egyébként nem nem valószínű, hogy valamelyik is elkezdene tolatni, de ha mégis, a tolatólámpa fénye és sípolása ezt megfelelő módon közli a mögötte állóval.
12/18 anonim válasza:
Még valami: a buszoknak nincs "orra", miliméterre meg lehet állni bármitől, ha kell.
13/18 anonim válasza:
Nincs ezzel gond, kivéve emelkedőn. Ha valaki előtte egy picit hátragurul, az elég kellemetlen.
14/18 anonim válasza:
Nálunk nemrég olyat is láttam hogy egy ikarus sofőrje viccből megtolta 5 centit az előtte álló buszt a megállóban, műanyag lökhárítós újabb busznál már érdekesebb lett volna
16/18 anonim válasza:
"Menőzés"...........
Elképzelem azt a hivatásos buszsofőrt, aki reggel óta x+1. fordulót már lenyomott a belvárosban, egyszer csak azt mondja a pirosnál: jéééé, itt van előttem egy kolléga, ráállok vagy 20 centire, mert az olyan menő.
Kérdező, te gyárilag így gondolkodsz, vagy valaki súg neked?
17/18 anonim válasza:
#16 szerintem bevásárlókocsit sem vezetett még életében, nemhogy buszt. :D
18/18 anonim válasza:
Mit zavar? Be akarsz férni közéjük vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!