A buszok miért mindig 20 centire állnak meg egymástól a stop táblánál?
Figyelt kérdés
Annyir bír engem idegesíteni, megnézném mi lenne ha az előtte lévő tolatni kezdene. Tök m1 hogy BKV vagy més busz.2020. dec. 11. 08:30
1/18 anonim válasza:
Miért kezdene tolatni?
Egyébként az autók lökhárítója sincs messzebb egymástól, csak az kevésbé látványos a csomagtartó, és a motorház miatt.
2/18 anonim válasza:
1-es, azért egy busz vagy teherautó vezetője sokkal közelebb ül a jármű elejéhez, így pontosabban tud megállni is az előtte álló jármű mögött. Más kérdés, hogy tök felesleges, mert nem nyer vele, bármelyik jármű meggurulása esetén viszont van rá esély, hogy veszít.
3/18 anonim válasza:
Miért kéne messzebb? Miért tolatna a másik? Lapos az eleje és a sofőr elöl ül, lát mindent.
4/18 anonim válasza:
Azért áll olyan közel, hogy ne tudj átmenni közöttük.
5/18 anonim válasza:
Miért is ne? És miért is zavar ez bármivel? Amúgy ez jó is nagy forgalomban, mert kevesebb fizikai helyet foglal így el.
6/18 anonim válasza:
Szerintem is van igazság abban, amit a 4-es ír. Így kevésbé kezdenek átmenni köztük gyalogosok, babakocsis anyukák, biciklisek, és nem kell külön erre is figyelni, ha a zöldnél elindulnak.
7/18 anonim válasza:
Mert semmi sem tiltja, hogy ilyen közel álljanak meg egymástól.
"Mi lenne ha tolatni kezdene?" Hát ennyi erővel mi lenne, ha az egyik busz felrobbanna?
8/18 A kérdező kommentje:
Olyan helyen ahol a madár se jár akkor is is közel állnak egymáshoz nemhogy gyalogos nem jár arra
2020. dec. 11. 09:54
9/18 A kérdező kommentje:
Szerintem meg inkább csak menősségből
2020. dec. 11. 09:56
10/18 anonim válasza:
"Szerintem meg inkább csak menősségből"
Szerintem meg megszokásból. Láttál már nagyobb buszgarázst olyankor amikor a buszok nagyrésze bent áll? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!