Miért engedte fel a buszvezető?
Savanyú a szőlő, kérdező?
Ha megdöglött a tehened dögöljön meg a másiké is mi?
Kérődző! (Sic!)
Ha ennyire zavar, ha más empatikus, akkor legközelebb ülj a busz végébe és tudomást sem szerzel az ilyesmiről.
Egyébként nem azért mondom de a sofőr is ember. Látta hogy bajba van a gyerek és segített neki, ennyi történt. Az is lehet hogy máskor több pénzt adott a sofőrnek a sofőr meg egyszer ilyen formában vissza adta...
De amúgy sincs semmi közöd hozzá. Annak vesz jegyet a sofőr akinek akar.
Aki bliccel azzal nem lesz kedves a sofőr hidd el, biztos nem ők nélkül segített...
Könyörgöm
A gyerektől sajnálod??Atya ég....
Neked biztos nincs gyereked,de szerintem ne is legyen,ha ilyen hülye vagy,már bocs!
Kedves kérdező, egészen az első válaszodig azt hittem, hogy csak egy féltékeny felnőtt vagy, de ott kiderült, hogy tévedtem.
Akiben egy kicsi emberség is van, nem hagy decemberben ott a buszmegállóban egy GYEREKet. (Meg úgy gyereket sehol sem.) Tanulnod kellene a sofőrtől, nem szidnod őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!