Buszsofőrként mire kell számítanom?
Szeretnék a BKV-nál buszvezető lenni. Eddig minden sínen van, páv 2, orvosi, most már csak jelentkeznem kell. Egy dolog aggaszt, mégpedig az, hogy az utasok hogy viszknyulnam hozzám? Konfliktusokat, esetleg támadást hogy tudok megoldani? Hogy viszonyulnak hozzám a többiek a forgalomban?
Magyarán tönkremegyek-e idegileg, vagy sem? :D
Annyit megjegyzek, hogy nem kezdő vezető vagyok, eddig us a vezetésből éltem, csak más munkakörben.
Előre is köszi a válaszokat.
"Magyarán tönkremegyek-e idegileg, vagy sem? :D"
inkább az a kérdés, hogy mikor... :D
ha úgy szereted a nagy járműveket, például a biszt, mint ahogy a szándékodból kiderül, akkor az utas már észrevehetetlen...vannak sofőrök, akik kimondottan szeretnek az utasokkal hetyegni, nem tudják felba..ni az idegeit..
Én külföldön vezettem vállalati buszt, itt ismeretlen nagy forgalomban..csak be kell illeszkedni a helyiek szokásrendjébe, és vidáman megy minden..
És dudálhattam, mert mindenki dudál...
Szóval amit most nem tudsz, azt az oktatáson úgyis megtudod. A piszológusnak is lesz néhány szava
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!