Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Rosszul kaptam meg a bérletet...

Rosszul kaptam meg a bérletet mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Vettem diákbérletet, de a pénztárnál a nő félreértette a város nevét ahova a bérletet kértem, Pilicsaba helyett Piliscsévig adta:). De ezt már csak a vonaton vettem észre, amikor rá akartam írni a diákigazolvány számát. Én Csabán lakom, és ez is van a diákigazolványban. Az ellenőr belefog kötni ebbe? Most ahogy hazajöttem nem szólt semmit aki akkor volt:) De nem akarom visszacserélni!
2010. aug. 11. 13:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Vissza kell vinni, és kicserélik. Ez így nem érvényes.
2010. aug. 11. 13:14
 2/2 anonim ***** válasza:
A kalauzok egy része el sem olvassa, hogy mi van írva a bérletre, ha látja, hogy van nálad valami fecni, megy is tovább. A másik fele viszont még arra is képes, hogy ellenőrizze a diák igazolványszámát. Bár tény, hogy ők vannak kevesebben, de elég egybe belebotlani. Nálunk nem cserélik ki, mert ki van írva, hogy reklamációt a pénztártól távozás után nem fogadnak el, helyben ellenőrizni kell a visszajárót és a bérletet, menetjegyet is. De egy próbát megér. Próbáld megtudakolni, hogy melyik bakter normális, és nála próbálkozni a cserével. Ha nem jön össze, akkor marad, hogy vállalod a rizikót, vagy veszel másik bérletet.
2010. aug. 13. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!