Ha valaki megnyomja a leszállásjelzőt, akkor kötelező leszállnia?
A tanár is ritka nagy birka volt
A buszvezetőnek meg érdemes lenne elmennie egy pzsihiátriai kivizsgálásra...
Szerintem ilyen ember ne vezessen buszt
"A tanár is ritka nagy birka volt"
Véletlen tévedésről van szó, hogy rosszkor jelzett (főleg amilyen sűrűn vannak nálunk a megállók...). Te még sose hibáztál, ugye?
12 es
nem azért volt bírka mert megnyomta a leszállásjelzőt, hanem mert leszált
te se a legélesebb kés vagy itt ahogy látom:D
Oké, így már értem, elnézést. Noha a pillanat hevében - amikor gyorsan kell dönteni, hogy na most mit csináljon - nem biztos, hogy a legjobb ötlet jut rögtön eszébe az embernek, főleg, ha nem is számít rá (gondolok itt a sofőr reakciójára).
Egy várost írhatna a kérdező, hogy hol gondoljuk meg jó alaposan, hogy melyik megállóban szállnánk le, mert ez azért eléggé példátlan eset...
#12 voltam
Debrecen.
Nem azért szállt le a tanárunk, mert egyszer rászólt a sofőr, hanem hosszabb szócsata után nem volt hajlandó elindulni a sofőr.
Nem kellett volna leszállnia. Fapofával azt kellett volna mondania, hogy jó, akkor itt alszunk. Vagy méginkább, felhívni a közlekedési társaságot, és kihangosítani: uram, itt az ügyfélszolgálat a vonalban, a rendszámot már mondtam nekik, szíveskedjék megismételni az előbbi kijelentését!
Ennyi kellett volna. Ha esetleg emiatt a következő megállóban viszont nem áll meg, akkor előadni ugyanezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!