Kötelező a bérletigazolvány?
Tegnap vettem 35km-es havi felnőtt bérletet mert már meguntam hogy minden nap megveszem a jegyet a buszon.
Na már most, nincs rá írva sehol sem hogy honnan-hova és nem tudom rá írni nekem azt mondta a munka társam hogy kell csináltatnom bérletigazolványt. Kötelező? Válaszokat előre is köszönöm.
Kérdezte hogy hova? Mondtam Szentliszló, ki nyomtatta mondta hogy 24900 kifizettem elvettem és mentem. semmit sem kért el.
A bérleten van egy igazolvány szám ahova a személyim számát adtam meg mert azt is oda lehet írni. de hogy kell-e bérletigazolvány hozzá vagy sem fogalmam sincs. munka társam is tegnap vette de ő olyat kapot amire rá lehet írni honan hova. Semmilyen okíratot nem kértek tőlem.
Ha olyan bérletet vettél, amire nem lehet ráírni, hogy honnan hova, akkor kell bérletigazolvány. Ha rá lehet írni, vagy eleve rányomtatják, akkor elég a személyi.
Elég gáz, hogy lassan egy éve országos cég a Volánbusz, de pl. a bérleteket még mindig nem sikerült egységesíteniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!