Az Ikarus 280 -as trolik sokáig forgalomban maradnak még?
Figyelt kérdés
Többet látni belőlük mint a dizeles 280 ból ,ezekből szándékoznak meghagyni többet vagy már nem sok van nekik hátra?2020. okt. 5. 21:42
1/9 anonim válasza:
Akkor fognak teljesen eltűnni a mindennapi forgalomból, ha lesz annyi új troli, hogy ne kelljen 280-asokat kiküldeni.
2/9 anonim válasza:
Szerintem már nem sok, 1-2 beszerzés és annyi.
3/9 anonim válasza:
Sztem maradnak még azok a GVM trolik egy ideig. Persze a Solarisok lehet kiszorítják teljesen idővel őket.
4/9 anonim válasza:
Szerintem ők is egyre jobban eltűnnek majd.
5/9 anonim válasza:
Most épp 50 trolit szeretne beszerezni a főváros, de egyelőre a kormány hozzájárulása nincs meg hozzá. (Agyfasz...)
6/9 anonim válasza:
Jobb állapotban vannak, mint a 280-as buszok, pedig azok is közlekednek még. Majd az idő (és a a politika) eldönti.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi :) reméljük meghagyják legalább ezeket Budapest értékének .
2020. okt. 6. 21:39
9/9 anonim válasza:
Tisztán elektromos, nulla emisszió. 😉 Miért cserélnék? Remélem sokáig megmaradnak, legalább ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!