Ha valakin nincs maszk a buszon es jegye sincs, az ketszer 8000 Ft bírságot kap?
Figyelt kérdés
2020. szept. 27. 10:34
11/14 A kérdező kommentje:
Vagyis ha nincs jegyem akkor maszk sem kell, mert ugyanannyi lesz a büntetés?
2020. okt. 12. 09:22
12/14 anonim válasza:
Ember, ne trollkodj! Ha nincs maszkod, az egyszer nyolcezer. Ha nincs jegyed, az is nyolcezer. A kettő együtt 16 000 Ft.
És nem csak akkor kell felvenni, ha szólnak, vagy jön az ellenőr, és jegy szem csak akkor kell, ha be kell mutatnod.
13/14 A kérdező kommentje:
Ja hogy akkor az utolso nem ertette meg a kerdest. Ertem.
2020. okt. 12. 09:46
14/14 A kérdező kommentje:
" és jegy szem csak akkor kell, ha be kell mutatnod." ja igen ezt tudom. Mert kiborult az elso ajtonal jegyfelmutatos buszon a vezeto mikor azzal mentegetoztem hogy elfelejtettem, hogy ez a jarat nem ingyenes.
2020. okt. 12. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!