Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Érdekel az M3 as metro utvonal...

Érdekel az M3 as metro utvonalat (Kobanya fele) mikor lesz nagyjabol kesz? Olvasgattam utana de nem igazan talaltam sok mindent.

Figyelt kérdés
2020. szept. 24. 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de siethetnenek mar, minden egyes nap arra kell mennem, utalom a potlozast :D
2020. szept. 24. 19:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Október huszonkettő
2020. szept. 24. 20:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Olyan jo lenne mar ha nem kellene 3x atszallnom en is utalom a potlozast :(
2020. szept. 24. 21:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a jó hír az, hogy megkezdődött a műszaki átadás, október 22-től jöhet az utasforgalmi próbaüzem, tehát ekkortól lehet majd használni a vonal déli szakaszát,
2020. szept. 24. 22:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Sok értelme lesz annak a déli szakasznak, ha utána meg lezárják a középsőt... Akkor aztán szív észak, dél, közép olyat, hogy csak na.

Még jó, hogy ez a koronásdi erősen megcsappantotta az emberek, (+turisták) jövés-menését. Nincs az az isten, hogy ne omlana össze a pótlóbuszos történet a középső szakaszon, ha VALÓBAN azt a forglamat kéne levinnie, amit pár éve a metró ott bonyolított.

2020. szept. 24. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!