Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Jár Nyíregyházáról Budapestre...

Jár Nyíregyházáról Budapestre buszjárat? Melyik weboldalon tudom megnézni?

Figyelt kérdés

2020. szept. 15. 19:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező , bakker, ne pontozz már le minden normális válaszadót, kérlek.

1. Megvalaszoltam , hogy van-e busz, még háttérsztorit is kaptál róla.

2. Elkezdted ecsetelni, hogy korszerűtlen dolog ez, erre felvilágosítottalak, hogy rengeteg alternatívád van.

3. Végül nagy nehezen kiderült, hogy te olyankor akarsz nagy távolságra utazni, amikor amúgy az egész országban már csak jellemzően a fővárosból kifelé indulnak távolsági járatok, így valóban se busz, se vonat nincs - de nem is volt az utóbbi években, talán évtizedekben soha.

Ha e jó szándékkal adott infók után te még a piros gombot nyomogatod, az hálátlanság, egyenesen bunkóság.

2020. szept. 16. 08:14
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem trollkodok. 19:30 után nem lehet - vagy mint linkeltem egész éjszakás program - eljutni Nyíregyházáról, egy megyeszékhelyről a fővárosba. Ez szégyen!!!
2020. szept. 16. 08:26
 13/16 A kérdező kommentje:
S azért kérdeztem a buszt, hátha az megoldás lehet este vonat helyett. De az sincs.
2020. szept. 16. 08:30
 14/16 anonim ***** válasza:
57%

Nem értem hogy miért vagy ilyen frusztrált és dühös kedves kérdező.

A közlekedésben általános hogy reggel az első járat a főváros felé az utolsó járat a fővárosból indul.

Volánbusz hosszú évek óta nem jár közvetlenül főleg nem este.

Ha az utolsó intercityvel mész szerintem nem érsz oda olyan korán.

Javaslom nézz körül az Oszkáron hátha elvesz valaki olcsóbban.

Csak vele ne ilyen stílusban kommunikálj mert otthagy az autópálya szélén.

2020. szept. 16. 09:01
 15/16 A kérdező kommentje:
Ja, s nem vagyok rászorulva idegen sofőrök segítségére! Azt meghagyom neked! :)
2020. szept. 16. 11:01
 16/16 anonim ***** válasza:
52%
A busz és a vonat magától megy mint a 4-es metró szerelvényei idegen sofőr nélkül...ja nem.
2020. szept. 16. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!