A BKV szokott csúcsidőben trükközni a menetrenddel?
Igen,igazad van. Volt hogy a vonalon egy enyhe terelés volt néhány hétig ami néhány perc pluszt bele vitt. Nem változtatták meg a menetrendet ,nem raktak bele több buszt,hogy kijöjjön az idő. Ilyenkor nem követik időben egymást a buszok.
Megpróbálják a soförök pohenőjéből lefaragni,de néha nincs miből mert a késések már elvitték a pihenő időt.
Igen, most véletlenül sikerült pont egy olyat kiválasztanom, ami terelve közlekedik, de azoknál is kimaradnak, amik nem terelve közlekednek. Tulajdonképpen a hosszú vonalak felénél így van. Néztem, hogy a 7-es, 99-es, 95-ös, 148-ast buszoknál is kimaradnak járatok, és nem csak ma, hanem visszanéztem a többi napokra is. Az egyikről magam is tapasztaltam, hogy már egy éve is ugyanolyan rosszul járt.
Az, hogy nem tartják a menetrendet nem forgalmi ok, a BKK-nak kéne átírnia a 7-8 perces követést 8-9 percesre és akkor pontosan jönnének a buszok. (Persze értem én, hogy akkor bemondanák a tévében, hogy a BKK ritkított a járatokon, miközben hozzájuk se nyúlt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!