Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan kell bérletet venni...

Hogyan kell bérletet venni buszon?

Figyelt kérdés

Eddig az iskolától kapott egész éves helyijáratos bérlettel utaztam, viszont most messzebb költöztünk, és ide már nem jó az a bérlet. Szeretnék bérletet venni, mert 5 nap buszozás alatt több mint 1200-at elköltöttem jegyre, szóval szerintem a bérlet olcsóbb lenne.

Ilyenkor mit kell a buszon mondani? Kb 7-8 km-re utaznék, szóval azt vegyétek figyelembe. Osztálytársam azt mondta, csak felszállok és mondom hogy egy 10 km-es bérletet szeretnék, aztán ennyi. Más nem kell hozzá? Csak 1 hónapos van vagy hosszabb érvényességű is? Valaki mondta, hogy valami viszonylat is kell vagy ilyesmi, de azt mondta tök mindegy mert úgysem jön ellenőr. Felvilágosítanátok, hogy mi hogyan van?

2020. szept. 6. 13:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem a diákon másik lakcím szerepel, így ha kéri valaki, akkor a lakcímkártyát mutatom. De valóban nem kell bérletigazolvány a diákbérlethez.

10. Ez azért érdekes, mert eddig semelyik másik sofőr nem ellenőrizte (ma sem), csak csütörtök reggel az az egy. Volt is 10 perc késés emiatt.

2020. szept. 7. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!