Hogyan kell bérletet venni buszon?
Eddig az iskolától kapott egész éves helyijáratos bérlettel utaztam, viszont most messzebb költöztünk, és ide már nem jó az a bérlet. Szeretnék bérletet venni, mert 5 nap buszozás alatt több mint 1200-at elköltöttem jegyre, szóval szerintem a bérlet olcsóbb lenne.
Ilyenkor mit kell a buszon mondani? Kb 7-8 km-re utaznék, szóval azt vegyétek figyelembe. Osztálytársam azt mondta, csak felszállok és mondom hogy egy 10 km-es bérletet szeretnék, aztán ennyi. Más nem kell hozzá? Csak 1 hónapos van vagy hosszabb érvényességű is? Valaki mondta, hogy valami viszonylat is kell vagy ilyesmi, de azt mondta tök mindegy mert úgysem jön ellenőr. Felvilágosítanátok, hogy mi hogyan van?
Nekem a diákon másik lakcím szerepel, így ha kéri valaki, akkor a lakcímkártyát mutatom. De valóban nem kell bérletigazolvány a diákbérlethez.
10. Ez azért érdekes, mert eddig semelyik másik sofőr nem ellenőrizte (ma sem), csak csütörtök reggel az az egy. Volt is 10 perc késés emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!