Várhatóan mikor adják át a 3-as metró déli szakaszát?
"Én a déli szakasz rendszeres használója vagyok, de olyan kapcsolatok és járatsűrítésem születtek a pótlás által (194M, 200E, 223M), hogy nekem nem is hiányzik azon a szakaszon a metró...."
Ez igaz az északi és déli szakaszokra, ahol a ráhordás a jellemző. Meg lehet hosszabbítani 1-2 járatot. Nekem is a 34 Lehel térig való járatása elég kényelmes volt. A középső szakaszon viszont más a helyzet. Itt nem nagyon lehet ráhordásról beszélni itt már "rá vannak hordva" a külvárosiak, itt ténylegesen csak a sűrű pótlóbuszokra lehet támaszkodni.
Viszont alternatív (elkerülő) járatokat létre lehet hozni, hogy aki csak átutazik a belvároson, annak ne kelljen felnyomorítani magát a pótlókra. Én pl Csillaghegyről jártam a BME-re, és a leggyorsabb a M3-mal volt, majd 4-6. Viszont nem szerettem, hogy végig kell utaznom Pesten, úgy hogy Budáról utaztam Budára... Itt jöhetne pl egy Budai új járat, pl 109 meghosszabbítva (gyorsjáratként) a Gellért tér - Műegy. rkp. - Petőfi híd - Kopaszi gát - Budafoki út útvonalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!