Várhatóan mikor adják át a 3-as metró déli szakaszát?
Október-november a várható átadás, illetve a középső szakasz felújításának kezdete. Elvileg most is egy hétig a teljes vonalon közlekedik majd a metró, mielőtt kezdődik a középső szakasz kivitelezése.
És igen, várhatóan két szakaszon fognak közlekedni: Kőbánya-Kispest és Népliget, illetve Dózsa György út és Újpest Központ között, míg a Népliget és a Dózsa György út között pótlóbuszok fognak közlekedni. Nem ismerem a Dózsa György úti állomás felszíni részét, így lehet, hogyha a pótlóbusz nem tud ott megfordulni, akkor tovább küldik (mondjuk a Forgách utcáig), de alapvetően ez lesz az alapfelállás.
1/3 vagyok. Megértem, sokkal jobb és gyorsabb a metró (busz mellett szól viszont a járatsűrűség). Én a déli szakasz rendszeres használója vagyok, de olyan kapcsolatok és járatsűrítésem születtek a pótlás által (194M, 200E, 223M), hogy nekem nem is hiányzik azon a szakaszon a metró.
Ezzel arra szeretnék kilyukadni, hogy habár kellemetlen lesz metró nélkül maradni a középső szakaszon, valószínűleg lesznek olyan ideiglenes járatok, amik sokkal kevésbé teszik ,,fájdalmassá” az egészet.
A pótlás elvileg használhatatlan, tesóm legalábbis azt mondta mikor ő más szakaszon kénytelen volt használni.
Én már arra gondoltam, hogy inkább besétálok a nyugatitól a kálvinra naponta... Borzasztó lesz ha lezárják a középső szakaszt. :(
(Ott amúgy se azért lehangoló lemenni mert így vagy úgy néz ki, hanem mert tele van gáznál gázabb alakokkal szvsz.)
Na nekem pl kétszer annyi utazási idő nagy gond. :(
Tesóm azt mondta gyakran csak a 4.-5. buszra fért fel, dugig volt mindig.
Kerdes, kinek mit jelent a “felferek”, mert ha mar hozzaerek veletlenul masokhoz, en olyan buszra nem szallok fel. Legalabb 1-2 embernyi tavolsagnak kell lennie koztem es masok kozott. (Nem a virus miatt, hanem egyebkent is.)
Mondjuk en szerencsere talaltam jo utvonalat, amin nem kell metroznom. De a legegyszerubb lesz mar tenyleg lerakni a jogsit iden es venni egy autot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!