Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A MÁV kocsikon, vonatokon...

A MÁV kocsikon, vonatokon miért nincsenek reklám matricák? (Bank, biztosító, gyógyszer, vodafone, politikai kampány, stb.)

Figyelt kérdés
Ezekből lenne bevétele a MÁV-nak, így közvetve az államnak, értékesíthető felületek pl. A Flirt motorvonatok oldalát bevonni reklám matricákkal.
2020. aug. 16. 20:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
53%
Mondjuk a matricákat meg tudom érteni hogy nem engedik, én sem lennék a takarítók helyében akik majd levakarják, ha egyáltalán lejön.
2020. aug. 16. 21:00
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert szerencsére esztétikai oldalról is értékelik azért a dolgot. Nem a semmiért van egységes színterv, nem kell elrondítani reklámokkal őket.
2020. aug. 16. 21:25
 3/18 anonim ***** válasza:
97%
Úristen de irritál mikor buszok tele vannak ezekkel az ocsmány szarokkal.. És van akinek ez hiányzik?
2020. aug. 16. 21:30
 4/18 anonim ***** válasza:
84%
Ha telipakolnák politikai reklámokkal, akkor komolyan drukkolnék a grafitisoknak, hogy azt fújják össze, pedig utálom mikor összefújnak valamit.
2020. aug. 16. 21:32
 5/18 anonim ***** válasza:
91%

Kívülről látványosak, marketingszempontból nem utolsó, és ha normális technológiával van megcsinálva, akkor nyom nélkül is eltüntethető lenne, belülről viszont valóban irritáló hosszútávon (engem a 15-20 perces utazásokra használt városi buszokon is zavar, szemrongáló, hát még egy vonaton ahol órák hosszát ül az ember...)

Egyébként inkább a sokaság körül lehet a kérdés. A vonatot max az állomáson látja néhány várakozó utas, meg az útátjáróknál pár autós, egyébként kietlen helyeken megy, míg egy buszt bárhol láthat az ember az utcán, tehát jóval több személyhez eljut a reklám.

2020. aug. 16. 21:40
 6/18 anonim ***** válasza:
73%
Külföldön lehet látni ilyen szerelvényeket. Ott vagy a mozdony vagy a kocsik együtt alkotnak egyetlen nagy reklámfelületet. Gondolom öröm lehet összeállítani ezeket a szerelvényeket, hogy jó legyen a sorrendjük.
2020. aug. 17. 00:58
 7/18 anonim ***** válasza:
59%
Eleve a kérdés alapfeltevése is hibás, mivel vannak reklámokat hordozó kocsik, ha nem is sok.
2020. aug. 17. 13:56
 8/18 anonim ***** válasza:
39%

Egy időben voltak reklámok a vonatokon is. Jelenleg is van néhány vasúti kocsi és egy mozdony is, ami az Eucharisztikus kongresszust reklámozza:

[link]

2020. aug. 17. 14:21
 9/18 anonim ***** válasza:
#7: A MÁV-nál? Én eddig csak GYSEV mozdonyán láttam reklámot.
2020. aug. 17. 16:31
 10/18 anonim ***** válasza:
MÁV Traxx és Taurus mozdonyaiból is több matricás. Keress rá így " Werbelok mozdony "
2020. aug. 17. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!