Mi a különbség a termes kocsi és fülkés kocsi között?
Figyelt kérdés
Annyiszor utaztam már vonaton, de jegyvásárlásnál sose tudom melyik melyiket jelenti. Egyedül utazok, és utálom mikor berak egy ilyen 6-os fülkébe más emberekkel, akik általában ismerik is egymást.
Tehát azt tudom, hogy a fülkés kocsi az melyik, de a termes kocsi elnevezés nem ugyanazt jelenti?
2020. aug. 14. 12:55
1/7 anonim válasza:
A termes kocsi az amelyik nem fülkés :)
Amikor az összes ülés egy térben van, nincsenek fallal elválasztva az ülések
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
a "termes" az olyan mint a busz - azaz 2-2 ülés a két oldalt és középen van a foyosó , a fülkésnél pedig fülkék vannak egyik oldalt, és a szélén a folyosó
6/7 anonim válasza:
Második válaszban ugyanezek a képek már szerepelnek.
7/7 anonim válasza:
"utálom mikor berak egy ilyen 6-os fülkébe"- Mint, ahogy te is írtad, "fülkébe", vagyis az a fülkés kocsi. 🙂 Kérd termesbe ezentúl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!