Milyen villamosvezetőként dolgozni?(elsősorban fizetés és stressz érdekelne)
Közalkalmazottként irodában dolgozom havi 160 órát, 8:00-16:00, nincs stressz de borzalmas a fizetésem nettó 165-170 ezer.
Gondolkoznék váltáson.
Villamosvezetőként a dupláját biztos, hogy megkapod.
Viszont stresszes. Nagyon.
Én is villamosra akartam menni, végül buszon kötöttem ki, viszont úgy hallottam, egész jól keresnek a vilivezetők.
4-6-os vonalra sztem nem tesznek kezdőt, viszont a fizu ott lehet a legjobb, de ezt majd megerősíti vagy cáfolja egy szakmában dolgozó. 6-7 hónap az oktatás, jó sok vizsgával + belépés előtt vasútegészségügyi vizsgálat.
Stressz mindenhol van, kérdés, hogyan tudod kezelni.
Én irodai munkából léptem ki, és úgy váltottam. Nekem az office légkör sokkal stresszesebb volt, sok idegesítő ügyféllel, millió emaillel, telefonokkal,cseszegetésekkel. Mikor visszajöttem szabiról, félve kapcsoltam be a gépet, hogy vajon hány ezer email jött, stb. Itt ez egyáltalán nincs szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!