Az hogy lehet, hogy egy vonat hamarabb indul a kijelöl időpontnál?
A helyszín: Vác v. állomás. 3a vágány, mennék a nyugatiba. 18:32-es vonat. 18:15-kor odaérek az állomásra, nézem: ott áll a vonat. Nagyszerű, akkor még elmehetek a vécére. Elmentem, mivel nő vagyok egy kicsit tovább tartott, mint 4 perc... És mire kiérek a vonat sehol. Megkérdezem a pénztárost, hogy hol van a vonatom? Erre ő mondja, hogy az már elment.. 18:20-kor ELMENT a 18:32-es vonat. a következő 19:02-kor indul...
Ez most hogy? A MÁV vagy késik vagy hamarabb indul? Miaf*sz?
Szerintem elnézted az indulási idöt, nem 32-kor, hanem 23-kor kellett volna indulnia.
Olyan nincs, hogy elöbb menjen el a vonat, márcsak azért sem, mert korábban nem szabad a pálya.
Írj a MÁV-nak egy panaszlevelet. Még azt tudom elképzelni, hogy valami cserebere volt akutan (csináltak már ilyet, hogy egy adott vonatot kiírnak adott időpontra, aztán indulás előtt egy teljesen más vonatnak átkeresztelik). Mindenesetre minimum valami kommunikációs malőr volt, ami egy levelet tuti megér.
Mondom, 20 éve vonatozom, rövid és hosszabb távon, késések khm minden mennyiségben voltak, járattörlések is, de negyedórávan (vagy akár öt perccel) korábbi indulást még soha nem láttam. Ha előbb is érkezett egy zónázó, állt 4-5 percet a menetrendszerinti indulásig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!