Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Az hogy lehet, hogy egy vonat...

Az hogy lehet, hogy egy vonat hamarabb indul a kijelöl időpontnál?

Figyelt kérdés

A helyszín: Vác v. állomás. 3a vágány, mennék a nyugatiba. 18:32-es vonat. 18:15-kor odaérek az állomásra, nézem: ott áll a vonat. Nagyszerű, akkor még elmehetek a vécére. Elmentem, mivel nő vagyok egy kicsit tovább tartott, mint 4 perc... És mire kiérek a vonat sehol. Megkérdezem a pénztárost, hogy hol van a vonatom? Erre ő mondja, hogy az már elment.. 18:20-kor ELMENT a 18:32-es vonat. a következő 19:02-kor indul...

Ez most hogy? A MÁV vagy késik vagy hamarabb indul? Miaf*sz?

2020. júl. 31. 12:39
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
VAgy esetleg ilyen módon hozzák be a késést, hogy ne lehessen azt mondani, hogy sz*r a máv? Azon a napon nem csak én szívtam. kb 8-anmég mellettem keresték, hogy vajon hol van. Kérdezgették, hogy mennyit késik, emrt nem látják, hogy hol van. Nekik is azt mondták, hogy az már elment..
2020. júl. 31. 12:42
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy perccel hamarabb induló vonatot már láttam, de negyedórával korábbit még nem. Biztos nincs valami vágányzári menetrend? Ilyeneket már néztem viszont be többször.
2020. júl. 31. 12:54
 3/22 A kérdező kommentje:
Nincs. Semmi ilyesmi. A monitoron is az van, hogy s70 - Nyugati 18:32 Késés NUlla perc, nem volt piros.
2020. júl. 31. 12:56
 4/22 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem elnézted az indulási idöt, nem 32-kor, hanem 23-kor kellett volna indulnia.

Olyan nincs, hogy elöbb menjen el a vonat, márcsak azért sem, mert korábban nem szabad a pálya.

2020. júl. 31. 13:01
 5/22 anonim ***** válasza:
16%
Nem nézte el, 32-kor kell indulnia.
2020. júl. 31. 13:05
 6/22 anonim ***** válasza:
97%
Az úgy lehet, ha valamit elnéztél.
2020. júl. 31. 13:05
 7/22 A kérdező kommentje:
32-kor indul és a 3a vágányról. Ennyire ne nézzetek már hülyének. A jegykezelő meg a számítógépén nézte.
2020. júl. 31. 13:08
 8/22 anonim ***** válasza:
21%
És nem adott rá magyarázatot hogy miért?
2020. júl. 31. 13:09
 9/22 A kérdező kommentje:
Nem, nem adott. Ő is csak annyit tud mondani, hogy van-e vonat vagy nincs, hogy késik-e és hogy mikor hova megy. Ő azt az infót kapta, hogy AZ a vonat, már elment. és kész. ezt tudja tovább adni. A saját szememmel láttam! Ott állt. Vécére mentem, aztán meg már hűlt helye.. Fél óránként jár vonat a nyugatiba. 02-kor és 32-kor. 32-kor meg érdekes egy vonat sem indult. Tehát?? A 32-el hamarabb indult el.
2020. júl. 31. 13:12
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Írj a MÁV-nak egy panaszlevelet. Még azt tudom elképzelni, hogy valami cserebere volt akutan (csináltak már ilyet, hogy egy adott vonatot kiírnak adott időpontra, aztán indulás előtt egy teljesen más vonatnak átkeresztelik). Mindenesetre minimum valami kommunikációs malőr volt, ami egy levelet tuti megér.

Mondom, 20 éve vonatozom, rövid és hosszabb távon, késések khm minden mennyiségben voltak, járattörlések is, de negyedórávan (vagy akár öt perccel) korábbi indulást még soha nem láttam. Ha előbb is érkezett egy zónázó, állt 4-5 percet a menetrendszerinti indulásig.

2020. júl. 31. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!