Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Jegy és bérlet nélkül utazik...

Jegy és bérlet nélkül utazik valaki, de jön az ellenőr kéri az iratokat de nem adja oda a bliccelő. Mi történik ezután?

Figyelt kérdés
2020. júl. 11. 15:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
Elkiabálja magát az utas a 'lyogaiért majd -mivel rasszizmus lenne ott tartani --, elmegy.
2020. júl. 11. 20:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom én még olyan buszt nem láttam amelyiknél nem nyitható az ajtó,volt hogy utaztam, és a bliccelő simán leszállt. Meg volt egy pár srác ők szándékosan eljátszották hogy nem igazolták magukat/nem mutattak bérletet/jegyet, aztán mikor megjött a rendőr csak akkor mutatták meg, a rendőröknek meg mondták hogy dehát megmutatták.
2020. júl. 11. 21:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem éri meg bliccelni.

Az ellenőrnek nem vagy köteles igazolni magad, valamit fizikai erővel nem tarthat ott, hozzád sem érhet.

Érdemes azért vigyázni, mert ha el akar menni a delikvens és az ellenőrhöz hozzáér, már közfeladatot ellátó személy elleni erőszak is lehet belőle. Sőt, elég ehhez a fenyegetés is.

A közterület-felügyelő (és természetesen a rendőr) igazoltathat, testi kényszert és különböző kényszerítő-eszközöket használhat.

Ha valamelyiknek nem igazolja magát, és esetleg még az intézkedésnek is ellenszegül, egyrészt csomagolni kezdik, másrészt mehet a bíróságra hivatalos személy elleni erőszak miatt.

2020. júl. 11. 21:12
 14/17 anonim ***** válasza:
25%

az a gond a történette, hogy ha sokszor csinálod akkor fel fognak készülni rád.

És bizony lehet, hogy a busz lépcsője síkos lesz aznap és te meg elcsúszol rajta... de annyira megcsúszol, hogy a megállóban a kukát is megfejeled még néhányszor.

hát van ilyen... csúszik a lépcső...

legközelebb veszel jegyet és akkor már nem fog csúszni. :)

2020. júl. 11. 21:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Az ellenőrnek is csúszhat a lépcső/beton, sőt az is lehet hogy 2-en 3-an felsegítik mikor látják hogy elesik de hát ha csúszik a beton... :-) Még az is lehet hogy elmegy a kedve az ellenőrködéstől :-)
2020. júl. 11. 21:41
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
15-ös! Általában nem ők szokták a rövidebbet húzni, akinek egyszer híre megy mint ismert rossz arc, aki szívatja az ellenőröket, arra rá tudnak ám állni szépen úgy maguk az ellenőrök, ahogy a járművezetők is. Nem jó erre játszani, láttam én már villamosvégállomáson szó szerint kirepülni egy ilyen arcot az utolsó kocsiból, hogy úgy nyekkent a betonon. Azóta kicsit görbébb is az orra, de nem bliccel.
2020. júl. 12. 21:02
 17/17 anonim ***** válasza:

Én meg törött kezű ellenőrt láttam,(és bizony nem sportbaleset volt).Olyat is láttam hogy mikor leszállt a 3 ellenőr elkezdték a tezsvírek majdhogynem meglincselni, én hívtam rendőrt meg csitítgattam a C-ket nehogy megöljék szerencsétleneket,mint kiderült egy fehér magyar gyerek miatt, egyik haverjának a rokonságába tartozóak voltak az adott c-k.

nyilván nem az kezdi el baszogatni az ellenőröket aki egyedül van mint a kisujjam...

Nem csoda hogy gyorsan cserélődnek az ellenőrök,senki se szereti ha megverik.

2020. júl. 12. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!