Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Bliccelős sztorik? MÁV, BKV,...

Bliccelős sztorik? MÁV, BKV, Volán, stb.

Figyelt kérdés

Milyen bliccelős storyjaitok vannak? Illetve, mik a taktikáitok?

Érdekelne mindenféle :)

2017. okt. 7. 16:00
 1/6 anonim ***** válasza:
71%

Én sosem blicceltem, de múlt héten DKV-ztam, és jöttek az ellenőrök. Az egyik csávónak nem volt jegye, de iratokat nem akart mutatni így kihívták rá a rendőröket.

Valamint, még egyetemista voltam, vonattal utaztam vissza, és volt valaki, aki a wcben akart bliccelni, de a kaller észrevette, kiszedték, majd kirakták a pusztában.

2017. okt. 7. 16:14
 2/6 anonim ***** válasza:
60%

Sajnos kiöregedtem belőle, de régebben annyira "szerettek" az ellenőrök, hogy évek után is megismertek.

A technikám a következő volt:

*Jegyeket, bérleteket kérek

Bután nézek, megismétli

*Most kérem döntse el, hogy mit szeretne.

*Honnan tudjam, hogy mije van

*Ne haragudjon, ha előveszem, akkor ön feljelent közszemérem sértésért.

*Akkor adja a jegyét

*Ne haragudjon, már kezeltem, rá van írva, hogy nem adhatom oda másnak "érvényesítés után nem átruházható"

Volt olyan, hogy addig ment a duma, hogy leszállítottak, majd megmutattam a bérletemet.

Ilyeneknek köszönhettem, hogy akkor is békén hagytak, amikor már évek óta nem volt bérletem.

2017. okt. 7. 16:18
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
A "taktikám" az hogy mindig van jegyem vagy bérletem...
2017. okt. 7. 16:55
 4/6 anonim ***** válasza:
55%
Menj gyalog, ez tuti taktika.
2017. okt. 7. 17:21
 5/6 anonim ***** válasza:
43%
Utolsó vonattal utaztam Cegledrol Budapestre, már indulás előtt ment a bagózás, zenélés az előttünk lévő szakaszban, mulat a nép. Rögtön elő is kerül a kalauz, az élet császárai lepattintják, nincs jegy, ne is kérd. Odaér a másik kalauz, ugyanez. Némi fejvakarás, eddigre megálltunk Budai útnál, ami eléggé a puszta közepe, még ha pár ház van is ott. Vonat áll, mindkét kalauz eltűnt valahol. Következő pillanatban gépfegyveres rendőrök tűnnek fel, mögöttük a kalauzok. Na mondom, csak vér ne folyjon :) A srácoknak véget ért az utazás, a mozdonyvezető bemondta, hogy “szép volt”, mindenki ment a maga dolgàra. Utóbb kiderült, mindig van rendőr azon a vonaton a problémás arcok miatt, de a gép fegyvert nem tudtam megfejteni, miért kellett. De visszapofázás nem volt, az biztos.
2017. okt. 8. 02:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Az úgy konkrét :D
2017. okt. 10. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!