Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szigethalomról hogyan tudok...

Szigethalomról hogyan tudok eljutni Albertirsára?

Figyelt kérdés
Hány megálló onnan ahol felszállok a vonatra. Milyen megállók vannak? Bemondják a vonaton hogy melyik megálló jön? Ha nem mondják be honnan tudom hogy le kell szállnom?
2010. aug. 2. 15:30
 1/6 anonim válasza:

a) felmész csepelre, ott felszálsz a 151es buszra avval elmész Kőbánya Kispestig( csepel, szent imre tér..[sok megálló].. Kisfaludy utca, Simonyi Zsigmond, Soós utca, Kőbánya Kispest) ott lemész a vonathoz és általában a 4. vágányról megy és ne!!! zónázóra ülj mert az nem áll ott meg (Kőbánya Kispest, Pestszentlőrinc, Szemeretelep, Ferihegy, Vecsés, Vecsés kertekalja, Üllő, Péteri, Monor, Monorierdő, Pilis, Albertirsa) vagy ha zónázóra szálsz fel akkor az monorig jön, ott leszállsz és felszálsz egy cegléd felé tartóra és irsán leszálsz.

b) Halmon felszálsza hévre bemész Vágóhídig , felszálsz a 2es villamosra avval bejössz Boráros térig, ott feljössz a hídra felszálsz a 4-es vagy 6-os villamosra, eljössz nyugatiig. Ott felszállsz a vonatra(ugyanígy nem zónázó de inkább kérdezd meg jegypénztárba vagy íhatsz privátot is nekem el magyarázom szívesen) ha nyugatiból jössz akkor meg úgy van, hogy nyugati, zugló, köbánya alsó, kőbánya kispest(és innen ugyanúgy mint az elsőnél)

Írj nyugodtan:)

2010. aug. 4. 00:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtál. Nem jössz valamikor Pestről Irsára mostanába? Mert akkor veled tartanék
2010. aug. 4. 20:34
 3/6 anonim ***** válasza:
1 válaszadó majdnem! helyesbítek! : Zónázó vonattal is mehetsz ugynis megáll Albertirsán!!! ez 100% mert én mindennap ezen a vonalon ingázok! a zónázó Kőbánya kispest->Ferihegy->Monor és Monortól megáll mindenhol egész Ceglédig, Monor->Monorierdő->Pilis és Albertirsa!
2010. aug. 6. 13:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a második válaszadónak is . egyszer szívesen csatlakoznék hozzád
2010. aug. 6. 18:41
 5/6 anonim válasza:
Első vagyok. Pont tegnap jöttem haza Szigethalomról:P
2010. aug. 9. 13:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnálom
2010. aug. 9. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!