Hogy lehet eljutni Szigethalomról Pomázra?
Mind egy csak vhogy eljussak :)
Amúgy csepelre vagy budapestre..na szóval értitek :) el tudok menni. Csak nem tudom h hogyan tovább :S Kutyussal mennék megnézni a Svájci fehér juhász kiállítást és nem tom h h jussak fel :S Kérlek segítsetek!
csepelről hév boráros térig és onan 4-6villamos a margit hídig, majd onan szentendrei hév, pomázig. (héved figyeld, mert van ami csak békásmegyerig megy, de kivan írva rá h meddig megy, neked az jó amire szentendre van írva)
most ez jutott eszembe hirtelen.
Jaj ne hétvégén megyek :S
Szombaton 9-re kell odaérnem a kutyussal pomázra. A várba.
és kutyusra milyen szabályok vannak? Nincs szájkosara de nem is hordja mert már vettem neki de letépi :S Amúgy nem harap :)
Amúgy szigethalom alsóról megyünk szóval sztem könnyebb nekünk ha innan a vágóhídi hévvel emgyünk mert ha a másikkal akkor 3-mal kéne plusszba menni :S
Akk innen vágóhídig hév+ 4-6 villamos+ szentendrei hévpótló busz. Az úgy jó?
De egy pillanat azt se tudom h hol kell leszálni :S
nah vágóhídtól 2es villamos jászai mari tér(végállomás) és ott szálsz át a 4-6os villamosra (1megálló, margit híd/moszkva tér felé kell menni!) és onan a hév+potlóbusz.
mekkora az a kutya? mert ha nagy testű akkor kell póráz+szájkosár, meg jegy! ha olyan picike és elfér a táskába, akor nem hiszem h szólnának ha nincs szájkosár.
árpádhídtól megy busz, megprobálok rá keresni, h pontosan mikor megy.
:) Jó akk az lesz amit mondtál, nagyon köszi a segítséget mert mások nem aktvizálták magukat xD
Nagy kutyus Svájci fehér juhász 42 kilós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!