Szerintek milyen az csak teszem fel maszkot teljesen ha jön az ellenőr tömegközlekedésen ti is így csináljátok?
Miért csinálnánk így?
1. A maszkot azért kell hordani, mert rohadtul nem akarjuk elveszteni a munkánkat a járvány újbóli terjedése miatt. Sajnos tünetmentesen is el tudsz indítani egy fertőzési gócot egy buszon.
2. Az ellenőr nem tud mit kezdeni veled, a járványügyi szabályok betartatása a rendőrség feladata.
Igazi rosszfiú vagy, már-már a magyar Escobar! Nagypályás! :D
Jól átvágod a jegyellenőrt, akinek semmi köze hozzá, hogy viselsz-e maszkot!
érdekesek az emberek....
már a boltokban is látom, hogy egyre kevesebben hordják a maszkot, meg a tömegközlekedésen is. Meg a távolságot sem tartják, jönnek oda dörgölőzködni - én meg hátrálok amennyire tudok. Pedig nem is vagyok ilyen hiphonder meg beteges sem vagyok.
Pekingben megint elindult a víros, meg amcsiban is tombol még keményen... meg délamcsiban is...
mi most megúsztuk, de biztos vagyok benne, hogy a lazítás miatt megint be fogunk szaladni a f.szerdőbe....
Oszt akkor majd lehet pislogni kifelé a konyhaablakból a karanténból...
Remélem, az az utastársad is így csinál, aki közvetlenül melletted áll, és jól rádkrahácsol- rádtüsszent...
Tényleg olyan nehéz felfogni a maszk fontosságát...???
Vannak akik még mindig nem értik meg miért van ez az egész.
Az a baj, hogy egy hülye nem csak egy másik hülyét, hanem egy normálisát is megfertőz
"Majd ha terjed, felvesszük ismét, nem?"
ez a hibás hozzáállás!
minél többen hordják a maszkot annál kevesebb fertőzött lesz, annál kisebb az esélye hogy terjedni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!