Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szerintek milyen az csak...

Szerintek milyen az csak teszem fel maszkot teljesen ha jön az ellenőr tömegközlekedésen ti is így csináljátok?

Figyelt kérdés
2020. jún. 26. 10:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Úgy csinálod, ahogy akarod, viszont az írásodra ügyelj jobban, mert nagyon igénytelen!
2020. jún. 26. 10:50
 2/14 A kérdező kommentje:
Rajta van csak akkor teszek fel teljesen ha jön ellenőr
2020. jún. 26. 10:50
 3/14 anonim ***** válasza:
69%

Miért csinálnánk így?

1. A maszkot azért kell hordani, mert rohadtul nem akarjuk elveszteni a munkánkat a járvány újbóli terjedése miatt. Sajnos tünetmentesen is el tudsz indítani egy fertőzési gócot egy buszon.

2. Az ellenőr nem tud mit kezdeni veled, a járványügyi szabályok betartatása a rendőrség feladata.

2020. jún. 26. 10:52
 4/14 anonim ***** válasza:
67%
Ha nincs valamilyen légzésszervi problémád, ami miatt a maszk viselése nem lehetséges, vegyed fel normálisan! Ezzel nem magadat véded, hanem a többi utazót.
2020. jún. 26. 10:59
 5/14 anonim ***** válasza:
82%

Igazi rosszfiú vagy, már-már a magyar Escobar! Nagypályás! :D

Jól átvágod a jegyellenőrt, akinek semmi köze hozzá, hogy viselsz-e maszkot!

2020. jún. 26. 11:02
 6/14 anonim ***** válasza:
69%

érdekesek az emberek....

már a boltokban is látom, hogy egyre kevesebben hordják a maszkot, meg a tömegközlekedésen is. Meg a távolságot sem tartják, jönnek oda dörgölőzködni - én meg hátrálok amennyire tudok. Pedig nem is vagyok ilyen hiphonder meg beteges sem vagyok.

Pekingben megint elindult a víros, meg amcsiban is tombol még keményen... meg délamcsiban is...

mi most megúsztuk, de biztos vagyok benne, hogy a lazítás miatt megint be fogunk szaladni a f.szerdőbe....

Oszt akkor majd lehet pislogni kifelé a konyhaablakból a karanténból...

2020. jún. 26. 11:20
 7/14 anonim ***** válasza:
54%

Remélem, az az utastársad is így csinál, aki közvetlenül melletted áll, és jól rádkrahácsol- rádtüsszent...

Tényleg olyan nehéz felfogni a maszk fontosságát...???

2020. jún. 26. 11:21
 8/14 anonim ***** válasza:
17%
Én betartom és végig rajtam van, de értem a kérdezőt. Nálunk most lecsengett. Majd ha terjed, felvesszük ismét, nem?
2020. jún. 26. 11:52
 9/14 anonim ***** válasza:
43%

Vannak akik még mindig nem értik meg miért van ez az egész.

Az a baj, hogy egy hülye nem csak egy másik hülyét, hanem egy normálisát is megfertőz

2020. jún. 26. 12:30
 10/14 anonim ***** válasza:
72%

"Majd ha terjed, felvesszük ismét, nem?"

ez a hibás hozzáállás!

minél többen hordják a maszkot annál kevesebb fertőzött lesz, annál kisebb az esélye hogy terjedni fog!

2020. jún. 26. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!