Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha valaki ezt csinálja abba...

Ha valaki ezt csinálja abba van oka és joga bárkinek belekötni?

Figyelt kérdés
Vasútállomáson ha valaki felmegy egy vonatra ami mondjuk fél óra múlva indul valahova és már ott áll a vágányon szállhatnak fel az utasok, és nem utazni készül, csak elmegy rajta wc-re, aztán le is száll. Ebbe van bárkinek is oka belekötni, ütközik bármiféle szabályba?
2020. jún. 23. 09:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Van joga belekötni.

Egyébként hadd ne írjam le, melyik rétegnek a szokása a nyugatiban álló Flirt vonatokra felszállni széthugyozni majd leszállni és menni a dolgára.... esetleg bele is kötni az utasokba.

Jó lenne ha ellenőriznék is, nem csak elméletileg lenne tilos. :(

2020. jún. 24. 09:54
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én már csináltam olyat, hogy Pesten éjszaka koncert után a Nyugatiban felszálltam haveromék vonatjára beszélgetni velük, amíg nem indult az enyém. Ez törvényszegésnek minősül?
2020. júl. 5. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!