Budapestiek, tudtok arról valamit, hogy a 2-es villamos mit keres a 4es-6os vonalán?
Ma már másodszor láttam, hogy a 2-es villamos keresztülmegy a Blaha Lujza téri villamosvonalon, de se a monitoron nem láttam, hogy fel lenne tüntetve, se a menetrendeknél nincs kiírva semmi módosítás a 2-es útvonaláról. Nemrég rákerestem az interneten is, de semmi aktuális hírt nem találtam erről.
Valaki tudna informálni?
Kocsiszíni menet, az első jól sejtette.
Másképp nem tudnak beállni a ferencvárosi kocsiszínbe, mert építkezés van a kettes vonal külső szakaszán.
garázsmenet
itt meg is tudod nézni, hogy hogyan történik:
A Ferencvárosi kocsiszínből jönnek-mennek a villamosok. Mivel a Haller utcai csatlakozást építik, emiatt csak a Jászain tudják megközelíteni. Ehhez pedig óhatatlanul végig kell menniük a Nagykörúton.
Napközben 3 kocsi nem Ferencvárosba megy hanem Szépilonára áll be délutánig, meg néhány Kelenföldre is beáll. Úgyhogy Hűvösvölgy felé sem kell annyira meglepődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!