Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapestiek, tudtok arról...

Budapestiek, tudtok arról valamit, hogy a 2-es villamos mit keres a 4es-6os vonalán?

Figyelt kérdés

Ma már másodszor láttam, hogy a 2-es villamos keresztülmegy a Blaha Lujza téri villamosvonalon, de se a monitoron nem láttam, hogy fel lenne tüntetve, se a menetrendeknél nincs kiírva semmi módosítás a 2-es útvonaláról. Nemrég rákerestem az interneten is, de semmi aktuális hírt nem találtam erről.

Valaki tudna informálni?

2020. jún. 18. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Garázsmenet? Felújítják a 4-6-ot megint és lusta vagyok megnézni pontosan hol. Lehet így tud csak garázsba menni a 2-es.
2020. jún. 18. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:
92%

Kocsiszíni menet, az első jól sejtette.

Másképp nem tudnak beállni a ferencvárosi kocsiszínbe, mert építkezés van a kettes vonal külső szakaszán.

2020. jún. 18. 21:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen nektek! :) Mentek a zöldek.
2020. jún. 18. 21:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

garázsmenet

itt meg is tudod nézni, hogy hogyan történik:

https://www.youtube.com/watch?v=CFVaTggkQTw

2020. jún. 18. 21:35
 5/7 anonim ***** válasza:
80%

[link]

A Ferencvárosi kocsiszínből jönnek-mennek a villamosok. Mivel a Haller utcai csatlakozást építik, emiatt csak a Jászain tudják megközelíteni. Ehhez pedig óhatatlanul végig kell menniük a Nagykörúton.

2020. jún. 18. 21:41
 6/7 anonim ***** válasza:
88%
Mit keres? Villamossínt a kocsiszínig :D Amíg nem Hűvösvölgyben jön szembe, addig nem kell meglepődni annyira.
2020. jún. 18. 22:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Napközben 3 kocsi nem Ferencvárosba megy hanem Szépilonára áll be délutánig, meg néhány Kelenföldre is beáll. Úgyhogy Hűvösvölgy felé sem kell annyira meglepődni.

2020. jún. 27. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!