Többen miért méltatlankodnak, ha nincs két egymás melletti ülőhely a buszon?
Főleg fiatalabb pároknál vettem észre ezt, hogy majdnem világtragédiát gyártanak abból, ha nem ülhetnek egymás mellett. Még az is gondot okoz, hogy ha a szemközt lévő, két belső ülésen tudnak csak helyet foglalni. És vannak, akik inkább állva végigutazzák a hosszú utat is, ha nem ülhetnek egymás mellé.
Pedig előfordul, hogy a tömegközlekedést mások is használják, meg az az egy-két óra igazán kibírható. OK, együtt utaztok, és nem feltétlenül Margit néni betegségeit szeretnéd egész úton hallani, ez is érthető. De azért szerintem ez nem akkora katasztrófa, mint ahogy egyesek annak veszik.
Katasztrófának nem katasztrófa, de tény,hogy jobban szeretek én is a barátommal álldigálni, ha már egymás mellé ülni nem lehet.
Engem vonaton idegesít jobban az, hogy pl ahol ilyen négyes ülések vannak, ott mindenhova beül !egy! ember, és kisebb társasággal nem lehet helyet találni.
De szerencsére ilyenkor szokott lenni 1 normális minimum, aki látja, hogy neki oly mindegy h ki mellett nyomkodja a kütyüjét, és akkor átül máshova, de sokan nem ennyire figyelmesek.
Én azért próbálok odafigyelni ezekre, h ha nekem éppen mindegy ki mellett ülök, akkor más legalább tudjon közben beszélgetni meg együtt lenni a barátjával, barátnőjével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!