Honnan tudható, hogy nagyvárosokba buszokat (belvárosi részekre) hogyan, mi alapján engednek be? Mely oldalak tartalmazzák ezt? Vagy bármely busz bemehet bárhova, ahol elfér egy nagyobb díj ellenében? Gondolom Euro 6 alap.
Ha van érvényes műszakija, és a kresz is engedi, akkor bármi bemehet.
Láttál már Pesten levágott tetejű Ikarus városnéző buszt? Én elég sokat. Na, az tuti nem Euro 6-os.
A BKK-nak pedig konkrét irányelvei vannak, hogy mi hova mehet és nem mehet. Például a belvárost (kis b-vel) átszelő járatokon csak alacsonypadlós busz közlekedhet.
4-es: szerintem a kérdező nem ilyen buszokra gondolt, hanem társasutazásokhoz használt nagy turistabuszokra!
Nagyon sok városban kb. a városhatáron lehet csak parkolniuk, és onnan máshogyan bejuttatni az utasokat a történelmi belvárosba.
Na éppen ez a gondom kedves utolsó!
Rátapintottál a lényegre.
Nekem/nekünk az nem lenne baj, ha nem a legbelebb belvárosba jutna be a 14 méter hosszú DD busz, de azért ne a város szélén engedélyezzék már kizárólag a parkolást.......
Onnan mégis hogy jutunk majd be vagy ötvenen?!
Erre egy városvezetés sem gondol? Egyébként Euro 6 megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!