Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha valahol már van személyvona...

Ha valahol már van személyvonat vonal, és ott zónázó vonalat is létesítenek, emeli az adott település értékét? Ha igen, mennyivel? Vagy ezt hogy mérik?

Figyelt kérdés
2020. jún. 9. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Valamennyire biztos, bár ilyen téren még mindig a legfontosabb hogy hol fekszik az a település, illetve milyen ipar, turisztikai stb lehetőségek vannak a környékén.
2020. jún. 9. 21:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég zavaros kérdés, mert alapfogalmakat ért félre.
2020. jún. 9. 22:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
ha a zónázó nem áll meg az adott településen akkor mindegy hogy van vagy nincs nem?
2020. jún. 9. 23:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Elvileg megáll majd
2020. jún. 9. 23:45
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

akkor az jó! én is názóval járnék ha lenne felénk. a fene sem akar minden megállót végiglátogatni.

pontosan milyen mérőszámot szeretnél?

2020. jún. 9. 23:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Azt én sem tudom... Csak hallottam hogy többen is szeretnének itt házat venni befektetés céljából, mert ha meglesz a zónázó, milyen jó áron el tudják majd adni. De én ebben kissé kételkedem. Ha vonat sem lenne és azt építenének, akkor reálisabb az értéknövekedés szerintem.
2020. jún. 10. 08:03
 7/7 anonim ***** válasza:
74%

Hát, menetrendet módosítani nem egy vészesen bonyolult ügy, szóval pusztán erre az intézkedésre alapozva többtízmilliós befektetéseket végrehajtani nem túl bölcs dolog.

Ezzel együtt ha megvalósul és érdemi menetidő-csökkenést jelent a zónázó menetrend bevezetése az adott környék és a legjellemzőbb utazási célok között, akkor az nyilván valamekkora értéknövekedést jelent az ott található ingatlanok tekintetében is. De akkora ebben a bizonytalanság , hogy furcsállom, ha valaki erre utazik.

2020. jún. 10. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!