Ilyen esetben meg lehetne úszni 1000 Ft-tal a bírságot?(Tüke busz pécs)
Figyelt kérdés
Rossz jegyet lyukasztottam véletlenül, megírt az ellenőr egy 10.000 Ft-os csekket mert hogy ,,jegy nélküli utazás". Mutogattam nekik a jót, hogy összecseréltem őket, de nem hitték el vagy marhára leszarták. Ha vennék egy bérletet, amit még ezt megelőzően vásárolt valaki -természetesen diákszám nélkül- akkor ha azt bemutatnám, megúsznám 1000-rel, hogy ,,bocsánat, de volt bérletem, csak elfelejtettem mondani az ellenőrnek és otthon hagytam véletlen, siettem, ezért jegyet vettem"vagy valami ilyesmi. Vagy ez a jegyre nem vonatkozik, csak a bérletre? Egyszer megbűntettek 1000-re mert, a diákomon a matrica nem volt érvényes.2020. jún. 9. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!