Ezt ha Megírom kérvénybe lesz valami?
Na szóval.
Iskola miatt nem érem el haza felé a buszt.
Akkor csengetnek ki amikor megy a busz. És aztán majd másfél óra múlva megy a következő busz. Suliból nem engednek el hamarabb.. És emiatt kellett télen is a hidegben várnom másfél órát.
Ha Megírom kérvénybe a volán busznak hogy iktassanak be egy másik járatot megindokolva hogy miért lenne nekem jó, akkor lenne belőle valami? Nem csak nekem lenne jó hanem azoknak is akik ugyanabba a suliba járnak mint én és ugyanezen a vonalon laknak.
Lenne belőle valami?
Akkor maradjál jofiu!
Mikor senki nincs ott TE akkor is ott ülsz??
Te voltál bicskanyutogatóan tahó, amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
Vagy testületileg felálltok és kimentek 5 perccel korábban, és az igazgató kapja be, vagy elfogadjátok ezt a várakozást.
Előbb lehet elérni, hogy az utólsó szünet kárára vegyenek el 5 percet a tanítás hosszából, mint a Volánnál elérni, hogy később induljon.
írjatok a volánnak mindenképpen, veszíteni való nincs!
Meg az igazgatónak is írjatok egy kérvényt. Vagy beszéljetek vele, hogy Ő kérje a volánt a menetrend eltolására. Ha nem csatlakozik az a busz semmihez akkor olyan mindegy neki, hogy 10-15 perccel később indul...
bár a saját példámból kiindulva egyik sem fog bejönni... sokszor futottam buszra, vonatra és sokszor vártam órákat reggel és délután is.
Mindenesetre próbáld meg! Én már amiatt is írtam nekik, hogy a buszom, ami legelőször 50 perc után áll meg, úgy tele van, hogy 7-8 embernek állnia kell, ha pedig éppen Tempo 100-as buszt küldenek (ami nem vihet álló utast), akkor ott maradnak a Népligeten. Válaszul azt kaptam, hogy menjek ki 15 perccel hamarabb, ami szép és jó, de ettől az a 7-8 ember ugyanúgy állni fog (mert ugye bár ha mindenki ott lesz 15 perccel hamarabb, akkor annyi, hogy hamarabb fognak ott állni a buszon).
A te problémád viszont sokkal nagyobb, hiszen több embernek is kellemetlenséget okoz, hogy nincsen olyankor járat. Van rá esély, hogy történik változás, én a helyedben több embert is megkérnék rá, hogy írjanak ezzel kapcsolatban nekik (mert ugye te mondhatod akár azt is, hogy 100-an lennétek). Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!