Ezt ha Megírom kérvénybe lesz valami?
Na szóval.
Iskola miatt nem érem el haza felé a buszt.
Akkor csengetnek ki amikor megy a busz. És aztán majd másfél óra múlva megy a következő busz. Suliból nem engednek el hamarabb.. És emiatt kellett télen is a hidegben várnom másfél órát.
Ha Megírom kérvénybe a volán busznak hogy iktassanak be egy másik járatot megindokolva hogy miért lenne nekem jó, akkor lenne belőle valami? Nem csak nekem lenne jó hanem azoknak is akik ugyanabba a suliba járnak mint én és ugyanezen a vonalon laknak.
Lenne belőle valami?
Az iskolával mégis hogy? Mikor nem engedélyezi az igazgató azt sem hogy 10 perccel hamarabb engedjenek el?!
Akkor mi van??
Az igazgató se fog engedni a 21-ből!
Nem engedélyezte tavaly se most se fogja
Azért ez nem igaz, hogy a Volánbusz nem igazítja a menetrendet az igényekhez. Ha valahol valódi, csoportos utazási igény jelentkezik, azt bizonyos korlátok között ugyan, de figyelembe veszik. Így évente több alkalommal is vannak kisebb menetrendi módosítások.
Ezeket érdemes több csatornán keresztül előterjeszteni. Egyrészt az iskola vezetésén keresztül, másrészt a szülői munkaközösségen keresztül érdemes rögtön a Volánbuszt, az ITM-t és az önkormányzati , valamint parlamenti képviselőtöket bevonni. Nyilván nem mindegyikük fog reagálni, de következő körben a helyi médiát és politikai csoportokat is be lehet vonni.
Mindezeket tapasztalatból mondom, a budapesti elővárosi vasúti menetrend késő esti utolsó metrókhoz csatlakozó, elcsúsztatott indulásait többek között az én hasonló stratégiájú levelezésem (is) megelőzte.
Minden diáknak 7 órája van.. Ezáltal senki nincs a suliban fél 3 után.
Aki Kolis átemgy a koliba!
Tehát nincs a suliban senki..
Akkor???
35 kmre lakom a sulitol..
Megnézném én hogy hogyan gyalogolsz te 35 kmt..
Ész az ablakba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!