Mi történt, miért szűntek meg a vonatok?
Figyelt kérdés
valószínűleg lemaradtam valamiről, eddig kisvárosomból a megyeszékhelyre napi 4 vonat ment, szerintem az utazóközönség 80%-a a buszt választotta inkább, de megvoltak a járatok, 113-as vonal. most ránéztem mert fél füllel hallottam valamit egy videóstól hogy valami változás lesz csak nem figyeltem, hát egyetlen járatot hagytak meg, a reggel 8-ast. ez most miért van, vagy miért csinálja ezt a MÁV?2020. jún. 4. 21:46
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, még jó későn reagálnak basszus, akkor ezt nem kell véglegesnek venni?
2020. jún. 4. 22:03
3/4 anonim válasza:
Lehet annak venni, mármint véglegesnek, ez inkább csak amolyan ürügy a dologra, aztán idővel jön a személyforgalom beszüntetése, ahol teherforgalom sincs ott vonalbezárás.
4/4 anonim válasza:
Semmi köze a vírushoz, aki ilyet állít, az hazudik, félrevezet!
Az illetékes minisztérium (ITM) alkalmatlan figurái engedtek a kormánynál láthatóan jól fekvő buszos ágazat lobbistáinak és ehhez asszisztált a Közlekedéstudományi Intézet, de a MÁV-csoport menedzsmentje is. Holott teljesen nyilvánvaló, hogy sok helyen a buszos pótlásnál optimálisabb döntések is hozhatók, de ez valóban munkát, odafigyelést, befektetést igényelne. Jól meg kell nézni, kire szavaz az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!