Hogy vigyem az autót szervízbe ha a bkv-n csak maszkba lehet közlekedni? Vagy elég ha a maszkot a torkomra helyezem?
"Hát elég gáz igen. Szarul néz ki."
A tubus a torkodban még szarabbul fog kinézni, de legalább az ápolókon kívül nem fogja látni senki :)
Gondolom nem táborozna le a szerviznél, hanem miután leadta az autót, menne haza vagy munkába vagy akárhova, immár tömegközlekedéssel.
Csak nem tudom, hogy ha kiskorú (erre következtetek abból hogy "cikinek" tart egy egészségügyi eszközt) akkor nem értem hogy lehet autója.
#10 a kérdés jól lett feltéve, más kérdés, hogy tudod e értelmezni! Az már kicsit nehezebb lehet számodra.
#15 nem nehéz kitalálni, hogy ha leadtam a kocsit utána bkv -zok.
Nem vagyok kiskorú 17 évesen. Azért nem viselek maszkot mert kényelmetlen és szarul néz ki. Azt pedig pont örülök ha rossz emberek meghalnak miattam
Öööööö miért ne lennél kiskorú 17 évesen?
Alap, - a vírusos időszakban a saját és mások élete védelmében a maszk viselése elkerülhetetlen nem bálba mész, hanem tömegközlekedéssel utazol.
A másik, amit eddíg senki sem említett, hogy a rendelkezések úgyszólnak, - amíg a korlátozások életben vannak, addíg lejárt forgalmival is lehet közlekedni, miután azt feloldották, el lehet vinni vizsgára.
Van még két megoldás, ha mindenképpen műszakiztatni akarod,
1./ Van mozgó vizsgaállomás.
2./ Hívsz egy trailert és re-tour szállításal megoldatod, ha nem sajnálod a zsetont és beáldozod azt a híúságod oltárán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!