Az e-buszjegyhez kiállít az alkalmazás számlát? Elsősorban a Simple alkalmazás érdekelne, mert ahhoz már van regisztrációm.
Munkahely felé kellene elszámolnom, ahhoz kérnek valami dokumentumot, pl. alkalmazás által generált számla kinyomtatva vagy ilyesmi.
A Mobiljegyes alkalmazás állítólag generál, de sok rá a panasz, így ha nem muszáj, nem tölteném le. A Simple-t már le van töltve, regisztráltam is, de még nem vettem jegyet. Azt választanám, ami biztos, hogy generál számlát.
Tud valaki segíteni ebben?
Pont emiatt írtam, mert az alkalmazásban már elolvastam amit lehetett, és ott nem írtak erről.
Hátha van valakinek konkrét tapasztalata. :)
Csak olyat írtak, hogy valami linket küld e-mailben a jegyről. De nem tudom, hogy az egy számlára mutató link, vagy maga a jegy, esetleg valami egyéb.
Na megnéztem. Van számláim menüpont, itt jelenleg azt írja: Nincsenek számlái. Vásárlásairól havonta egyszer állítunk ki számlát.
Végülis neked ez megfelelő lehet. Legtöbb munkahelyen havi 1x kell leadni jegyek/ bérlethez kapcsolódó számlá(ka)t.
Nagyon köszönöm, hogy megnézted. :)
Következő hónap elején kell leadnom nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!