Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ti láttatok már olyat, hogy...

Ti láttatok már olyat, hogy mozdonyvezetőkkel küldenek ezt azt tárgyat az emberek, meg is érkezik?

Figyelt kérdés

Sokszor látom, hogy civil ember felad vagy levesz valamit, a vezérek el is viszik örömmel én úgy láttam.

Ez biztonságos, hogy meg is érkezik az amit elküld az ember?

2020. ápr. 13. 17:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%

Miért ne működne? A Volánbusznál tuti működik, ismeretlen sofőrökkel is, csak a Volánnál könnyebb kivitelezni.

Lehet hogy nem ismerjük egymást, de mindketten jól ismerjük a híres embereket és épületeket, amiket bizonyos színes papírokra nyomtattak.

2020. ápr. 13. 23:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Erdélyben nálunk a buszsofőrök nyomatják, vasárnaponként sorban állnak a szülők, hogy kajával teli csomagokat adjanak át a Kolozsvárra tartó távolsági buszokra. 99%-ban meg is érkezik. Vonatokon a kalauzok bizniszelnek ezzel.
2020. ápr. 14. 00:08
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne kb 500,1000ft egy idegennek.. Kollégának ingyen... Ha idegen jön oda hogy ingyen vigyek csomit nem a válasz. Legalább 2 sör vagy valami.
2020. ápr. 16. 09:27
 14/16 anonim ***** válasza:
94%
Jó ez most olyan dolog, hogy szerintem aki idegenként ezt meglépi az amúgy is úgy megy oda, hogy azért nem üres kézzel. Nekem egyszer volt hasonló esetem, igaz akkor csak egy kis doboznyi éttermi ételt kellett vinnem, de az illető egy hamburgert adott mellette amire azt mondta, hogy azt meg egyem meg én. Elvittem volna simán is, nekem annyi elég, ha valaki normálisan megkér, de ez külön kedves gesztus volt úgymond.
2020. ápr. 16. 19:54
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Válasszuk kétfelé a kérdést, és elsősorban az érintettektől kérdezem:

Gondolom, ha szépen megkérnek, és egy átlátható csomag elvitelére kérnek meg, amiről egyértelműen látszódik, hogy mi az (könyv, élelmiszer, stb) azt elviszitek, de elviszek-e egy idegennek olyan csomagot, amiben nem tudjátok, hogy mi van benne?

Be van csomagolva, nem felmérhető, bármi lehet... ?

2020. ápr. 16. 22:47
 16/16 A kérdező kommentje:

Természetesen ilyet nem visznek el, de ismerősnek pl vasutas, kolléga igen.

Átlátszó dolgot egy idegennek egy kis borravalóért.

Jogos amúgy amit mondasz utolsó. Érthető.

2020. ápr. 17. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!