Hogyan lehet eljutni a Nyugati pályaudvartól a Vidámparkig? :D
Figyelt kérdés
Kérlek, segítsetek :D A lehető legegyszerűbb útvonal kellene, mert félek, hogy így is el fogok tévedni :D2010. júl. 26. 14:03
1/7 anonim válasza:
Metró Deák térig, átszállás a kisföldalattira, ott a Széchényi fürdő megállónál van a Vidámpark.
2/7 anonim válasza:
nem úgy.
a legegyszerűbb, ha kisétálsz a podmaniczky teréz krt sarkára. (kb 500 méter a nyugati vasútállomástól) és ott a podmaniczky úton felszállni a 72-es trolira. Az közvetlen a vidámpark előtt tesz le. Kb 8 megálló
3/7 anonim válasza:
Kisétálsz a Nyugatiból a főbejáraton (10-13 vágányok vége), balra fordulsz, az első kereszteződésben (Podmaniczky utca) _átmész a lámpán_, ott lesznek trolimegállók. Felszállsz a 73-as számúra (Zugló felé), és mész vele 7 megállót (Széchenyi fürdő). Onnan már látni fogod.
5/7 anonim válasza:
Én a metrót javaslom, én is mindig félek Pesten és a metró a tuti, egyszerűen nem lehet vele eltévedni.
7/7 anonim válasza:
lehet hogy ez kerülő de én úgy mennék hogy felszállok a 3as metróra újpest felé, a gyöngyösi utcánál szállok onnan meg 105 busszal(azt nem tudom hogy ez a legegyszerűbb-e de mivel én arra lakom ezt az útvonalat ismerem)
a 105ről meg a hősök terénél kell leszállni utána meg gyalog max 10 perc
és azon a járaton ellenőrök se nagyon vannak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!