M3 metró mennyire zsúfolt most a napokban?
Muszáj volna felmennem Pestre egyik nap (munka ügyben).
Metrón kívül 2x1 óra gyaloglással tudnám kivitelezni. (Vagy több átszállásos villamosozással, ami szerintem rosszabb a metrónál.) Ezzel nem lenne gondom alapból, de egyébként dolgozok itthonról, szóval nem szeretnék "fölöslegesen" elvesztegetni 2 órát.
Magam miatt nem aggódok, de van idős hozzátartozó a közelemben akivel szoktam találkozni, illetve a páromnak is van egy krónikus betegsége, így nem szeretném elkapni és továbbadni nekik a vírust, szóval nem kérek olyan válaszokat, hogy fiatalokra nem veszélyes, stb. Köszönöm.
Most is tömeg van az M3 metrón napközben, csúcsidőn kívül? Lehetséges 1-2-3 méterre eltávolodni másoktól?
Én is ezért nem számolok komolyabban az autós megoldásokkal. A metrón kivitelezhető, hogy csak a cipőm talpa érintkezzen bármivel a szerelvényen. Ha lehetséges elég messze állni másoktól, akkor még az tűnik a legjobb opciónak.
Csak én a heringjárathoz vagyok szokva, nem tudom, hogy jelenleg mennyire van tömeg. Ha nem annyira, az szuper lenne..
A BUBI az bicikli. Azon azért minimális a fertőzés veszélye, főleg, ha fertőtlenítővel letörlöd az ülést és a kormányt előtte. Utána pedig a szabad levegőn vagy, ami azon felül, hogy egészséges: minimális a fertőzés veszélye.
Egyébként 99%-ban biztos vagyok, hogy a hármas metró a maga 1050 férőhelyével szerelvényenként szinte üres. Plusz most kapóra jön, hogy nem egybenyitott szerelvények vannak, így még kevesebb az esélye. Nyugodtan menj vele, nem lesz baj :) Kapaszkodókat, illetve egyéb érintett területeket kerüld!
Szuper, köszönöm!
Alapból kerülni szoktam a kapaszkodókat, ha nagyon muszáj, inkább a csípőmmel nekidőlök valami falnak vagy kapazkodónak..
Biciklizni nem igazán merek Budapesten. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!