Szerintetek itt is leállhat a tömegközlekedés, mint Szlovéniában fog?
Az előbb olvastam,hogy erre készülnek. Mit gondoltok,itt is sor kerülhet erre?
Én mondjuk nem támogatnám,bár lényegében mindegy,hogy tömegközlekedéssel,vagy autóval megyek dolgozni,így max marad a második lehetőség.
Az orvosi kamara lakhely elhagyási ötletével sem értek egyet,Ti hogyan velekedtek róla?
Köszönöm!
#8:
Jó, akkor fizesd már a taximat, mert nekem állami munkahelyem van, és be kell járnom, te szánalmas kretén birka!
Még az a szerencse, hogy ez nem szavazással fog eldőlni.
A környező országokban sok helyen -szerencsére- már kijárási tilalom van, és a rendőrség megbünteti aki indokolatlanul kimegy az utcára, a kivezényelt katonaság meg jól se.gbelövi a hülyéket.
Meg a lepontozókat.
# 14 és akik felpontozták! Menjetek el Olaszországba és álljatok ki ezzel a véleményetekkel ott!! Megkapjátok majd, ami jár nektek.
Engem se más emberek érdekelnek. Hihetetlenül embergyűlölő vagyok és amúgy is hol érdekelne más ebből a túlszaporoodtt fajból?
De saját magam, közeli rokonok és közeli barátok számítanak, és nekünk érdekünk, hogy ne legen itt is az, mint Olaszban!
Mi van azokkal
Akinek
Nincs autoja
?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!