A Volánbusz járatán felejtett pénztárcánál mennyi az esély, hogy visszakerül hozzám?
Figyelt kérdés
2020. márc. 13. 21:08
2/8 anonim válasza:
Érdeklődj a Volánbusz ügyfélszolgálatán.
3/8 anonim válasza:
Forditottan aranyos a tarca vastagsagaval
4/8 anonim válasza:
#3-as igaz! Egyébként sajna nagyon kicsi az esély.
5/8 anonim válasza:
Ha sofőr találja meg, akkor van esélyed, mert bármennyire hihetetlen, de nagyon becsületesek, de ha utas, akkor nagyon kevés. Ha legalább az iratokat bedobná egy posta ládába, de még erre sem képes. Ettől függetlenül, kevés.
6/8 anonim válasza:
Bár már régen volt, de nekem elhozta a sofőr és bedobta a postaládába. Később derült ki hogy ő volt.
7/8 anonim válasza:
Az enyém visszakerült, mivel 1 Ferrum sem volt benne. Meg 1 Cuprum se. ( réz,peták ). 100 nap múlva.
8/8 anonim válasza:
Szia!
Én egyszer fent hagytam a kártyatartómat, de akkoriban a pénzem is abban tároltam (max 5000Ft lehetett benne). Persze benne volt a személyim, lakcímkártyám,diákom, tajkártyám, szóval akkori mindenem kb. (még gimnazistaként). Valaki megtalálta, bár már pénz nélkül és leadta az iskolámban a portán. Minden azon múlik, hogy ki találja meg. Arra van legnagyobb esély, hogy az irataid visszajutnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!