Szerintetek élünk még, mikor Pesten lesz klíma a 3-as metron, vagy mikor cserélik le a kék kocsikat, meg a selejt oroszt?
Én írtam, de nem a kék volt a lényeg, és vesszővel elválasztva írtam hogy az "orosz selejtet is"..
A kérdés lényege hogy mikor lesz klíma, és mikor cserélik le ezeket a szrokat.
A klíma miatt nem is lenne muszáj lecserélni. Van annál egy sokkal nagyobb baja, amit utómunkával se lehet igazán megcsinálni. Ez pedig az, hogy kocsikból áll, és nem egy hosszú szerelvény. Egy tűz esetén nem is lehet merre menekülni, csak ki az ablakokon. Na, emiatt kell ezeken továbbadni. Az már biztos, hogy bukunk, de még mindig kevesebbet, mintha megvárnánk, hogy klíma is lesz bennük, és akkor kapunk észbe, neadjisten egy baleset után!
Amúgy csak akkor cserélnék le, ha mindenáron ezt szeretnék... Akkor talán félre tudna rakni a főváros évente 1-2 kocsira valót, valamint az elején a műszaki tervezésre, és szépen egyenként eladogatnák a fehér katlanokat. Már ha lenne aki megveszi őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!