Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ti is azt remélitek, hogy...

Ti is azt remélitek, hogy lesz a jövő héten BKV sztrájk ha nem állapodnak meg holnap?

Figyelt kérdés
Én remélem hogy sztrájkolni fognak ha nem adják meg nekik a 15%-os béremelést.Remélem hogy egy bkv-s dolgozó sem veszi fel a munkát,sem buszvezető,sem villamosvezető,se metróvezető,se diszpécser,se ellenőr senki.Ne nézzék már hülyének az embereket.
2020. febr. 20. 14:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

8-as! Én most külsősként kérdem, de te tényleg nem hallottál még nagy cégeket érintő sztrájkokról vagy a légi irányítók/pilóták, kamionosok sztrájkjairól más országokban? Ahogy írták is itt neked ennek éppen ez a célja, hogy kikényszerítsenek egy nagyobb béremelést.

És olyat se hallottál, hogy akadozott az ellátási lánc mert sztrájkolt valamelyik eleme? Mert ha csak feleannyi idős vagy, mint állítod kellett...volna.

Mondjuk aki így gondolkodik, hogy "nekem jó a fizum" a többi meg le van 💩💩-va és úgyse érint, hát ott komoly gondok vannak szoftveres, vagy már hardveresen.

fun fact: ez már nem a 70-es évek, amikor autót birtokolni kiváltság volt és felső százezerhez tartoztál tőle, ezt ma jobbára mindenki megengedheti magának.

2020. febr. 20. 21:24
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

"Ennyi erővel mindenhol.lehetne sztrájkolni, mert pl 5 éve nem kap fizu emelést."

Nemcsak lehetne, kellene is, de amíg a szakszervezeti vezetők száját csúszópénzekkel befogják, addig a munkaerő nem lesz megbecsülve Magyarországon.

2020. febr. 22. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!